Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepewna ;(

co zrobić...

Polecane posty

Gość Niepewna ;(

Mam lat 19 i ucze sie w technikum w tym roku tzn w maju matura za mąż wyszłam w grudniu prawie rok temu... od tego czasu duzo sie zmieniło. Nie jestem pewna czy ten związek ma przyszłość mąż nie jest dla mnie tym czego oczekiwałam. Depresji nie mam ale żle sie czyje z tym ze ciagle patrze na innych facetów i próbuje sobie wyobrażić z nimi przyszłość to jest takie nie szczere wobec męża...ale ja mam 19lat...;( mam też kolege który jest przemiły ale ze oboje jestesmy w związkach i ze względu na te osoby nie chcemy icg ranić jestesmy tylko przyjaciółmi...tak wogole to mieszkam z teściami w domku i tez nie jest łatwo czasem wytrzymać ale ze nie jestem osobą kłotliwą to wiele rzeczy po mnie spływa...co mam dalej ze sobą zrobić...gryze sie sama z sobą codziennie bo nie jestem juz szcześliwa z tym wszystkim...wiem ze to nie odpowiedzialne bo sAMA SIE W SUME ZDECYDOWAŁAM SWIADOMIE NA MALZENSTWO W TYM WIEKU I WIEDZIALAM Z CZYM SIE TO WIAZE ALE NIE MIALAM POJECIA ZE W PEWNYM MOMENCIE SIE AZ TAK ZALAMIE ZEBY PISAC DO OBCYCH OSOB NA FORUM O PORDY W TEJ SPRAWIE .... CO MYSLICIE.

Zalezy jakie masz plany na przyszłość. Jeżeli będziesz chciała pójść na studia to z pewnością zamieszkasz poza domem i wtedy Twoje życie bardzo się zmieni. Wydaje mi się, że własnie mieszkanie z rodzicami często ma duży wpływ na to jak młodym układa się w związku.

Gość Niepewna ;(
właściwie to kupiliśmy mieszkanie ale przeprowadzamy sie dopiero ok czerwca wiec moze masz race ze duzo sie zmieni ale tem mąż to nir ten sam ktorego poznałam 3lata temu i nawet wyprowadzka duzo nie zmieni a dlej mam chec byci z kim inny zobaczena jak to jest z kims oprocz nigo ale nie chce ranic nikogo...

Gość Niepewna ;(
zaczął wiecej czasu spedzać z kumplami czasem wraca pujany co mu sie nie zdarzało i przesiaduje godzinami przed komputerem...nie ma juz kina, restauracji nawet glupiej pizzy jak kiedys a jak zaczynam temat dziecka to udaje ze nie slyszy albo szybko zmienia go... ;( nie ma juz sniadanek do lóżka, wszystko takie monotonne jakby tak musiało być i juz. sex to tylko stosunek...wyrzycie sie czy cos w tym rodzaju bez gry wstępnej...owszem jest czułu i wrażliwy ale to nie to samo co kiedyś

Co do alkoholu to ciezko mi cos doradzic, bo bliska mi osoba była alkoholikiem i niestety nawet terapia nie pomagała. Jednak o inne sprawy możesz jakos zadbać, jeśli Ci zależy. Badź kobiecaj, podobaj się, zadbaj o wygląd. Jeśli jednak Twoje nastawienie nie zmieni nic w Twoim mężu to musisz z nim poważnie porozmawiać i powiedzieć co jest nie tak.