Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chloe_20

Być "tą trzecią"?

Polecane posty

Gość chloe_20
ehh, przemyślałam to dość konkretnie... i chyba jednak powinnam sobie odpuścić..

Gość jasne jasne
"Strefa cienia. Trzy lata z psychopatą - historia prawdziwa" Wiktoria Zender - przeczytaj sobie mała.

Gość chloe_20
I znowu zaczyna się moralizowanie.

autorko - to zalezy czy masz ochote na sam seks? bo wszystko zmierza w tym kierunku;-)

Gość chloe_20
Na sam- nie. Ale obstawiam, że taki żonaty facet, niezaleznie od tego, co się w jego rodzinie dzieje, szuka też kogoś do rozmowy. Trochę "świeżej krwi", taka osoba może wnieść nieco optymizmu do jego życia, przypomnieć młodość.

Gość picus glancus z ameryki
"I chciałabym porozmawiać z kimś, kto MA PODOBNE DOŚWIADCZENIA, a nie z teoretykami." x a skad zakladasz, ze osoby tu piszace nie przezyly tego. Po chuj sie pytasz kogokolwiek skoro juz zdecydowalas, ze sie z nim spotkasz.Szukasz tutaj tylko potwierdzenia od innych, zebys sprobowala. A idz w chuj tepaku. Skoro wiesz lepiej to spierdalaj do starego chuja niech cie rznie i rycz po nocach, ze jestes tylko cipa do ruchania. Pewnie jestes samotna, zakompleksiona dziewucha, ktorej nikt nie chce i w koncu pojawil sie chetny. Chuj ze stary, zonaty, dzieciaty. Wazne ze ty gowniaro wreszcie bedziesz mogla sie pobawic. To sie baw i cierp w samotnosci

Gość picus glancus z ameryki
"Dla mnie? Przygoda, może nowe doświadczenie, coś, co przecież dzieje się równolegle z naszym życiem, ale o tym się nie mówi. Zobaczyć jak to jest. Naprawdę nie ma tu nikogo jeszcze, kto miał podobną sytuację?" x kazdy debil wie jak sie koncza takie "przygody". Nawet nie zal mi ciebie, bedziesz cierpiec na wlasne zyczenie