Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karmelKOWA_krowa

poród - czy to już?

Polecane posty

Gość karmelKOWA_krowa

cześć Mamy :) jestem w 38 tygodniu, od wczoraj miałam taki ćmiący ból w plecach. (skurcze przepowiadające już prawie 2 tygodnie są...). Dzisiaj w nocy dostałam ostrej biegunki i wymiotów - mimo, że nie jadłam nic, czym mogłabym się zatruć, mąż zdrowy, a jadł to samo. Rano przeszło samoczynnie, wzięłam kąpiel i ból w plecach jest dalej...Jak myślicie, czy to zwiastun porodu, mogę spodziewać się dzisiaj akcji? :) Co do samych skurczów, to ciężko mi je trochę ocenić, bo są, ale niebolesne. A raczej niebolesne w porównaniu z tym, co całą noc fundowały mi jelita...;>

Gość na twoim mijscu srałabym,ale
ze strachu. Poród to koszmar.

Gość karmelKOWA_krowa
I tak mnie nie ominie, weszło, to i wyjść musi ;) Także wolałabym już mieć to za sobą...

Gość na twoim mijscu srałabym,ale
weszło,ale baaardzo przyjemnie a jak wychodzi to już przyjemnie nie jest--wiem co mówię.

Skoro zaczely Cie bolec plecy,to moze zaczynac sie akcja porodowa.Pamietaj jednak,ze u kazdej kobiety wyglada to inaczej,wiec poczekaj jeszcze troche,jesli bol nie ustapi,to bedziesz musiala udac sie do szpitala

Gość Olalala88
Kochana dopakuj torbę do końca bo pewnie jeszcze dziś urodzisz :) przynajmniej u mnie tak było. Całą noc miałam biegunke i wymioty i do tegu właśnie skurcze z "pleców" przynajmniej tak mi na porodówce powiedzieli . Życzę szczęśliwego rozwiązania :)

Gość *softiiss
a ja dzień przed porodem miałam okropny ale to okropny ból głowy...aż słabo mi było z tego bólu...a na następny dzień rano odeszły mi wody i poszło...:) poród wspominam pozytywnie, wiadomo bolało bo musi boleć...ale też bez przesady - wszystko jest do przeżycia. Jak myślę o tym dniu to łezka mi się w oku zakręci..to byo dla mnie coś pięknego...jak dostałam na ręce mojego synka:) powodzenia autorko ! jest bliżej jak dalej;)