Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość megsg

Depresja z powodu niespelnienia seksualno egzystencjonalno tożsamosciowo miłosne

Polecane posty

Gość megsg

Depresja z powodu niespelnienia seksualno egzystencjonalno tożsamosciowo miłosnego One chciały dostatku, ja chciałem milosci, ja chcialem seksu, one zagranicznej przygody. Nigdy tego nie mialem i nieszanuje za to kobiet, dlatego ze nigdy tego nie miałem jestem zainteresowany tymi mlodszymi o dekade, czyli tkwie w niezaspokojonym mlodym wieku Dlaczego mezczyzni wolą te mlodsze o dekade. Chlopcy sie nie mieli jak zrealizowac sexualnie ani tożsamosciowo w mlodym wieku, gdy dziewczyny mogly rozpoczynac szybko kariere na maxmodels i liczyc na komplementy od dojrzalych mezczyzn, chlopcy mogli liczyc jedynie na odrzucenia w postaci hehe małolat jestes, dorosnji. W tej chwili są dużymi dziecmi z niespelnionym stadium wczesnego wieku. Pozatym. Jak mam wyjsc z nerwicy, depresji itp jesli zawsze liczyły sie kobiece potrzeby, zawsze to mezczyzni byli czarnymi charakterami, zawsze to oni zdradzali, jestem okreslany płcią brzydką, żyje w propagandzie antymeskiej ktora swietnie sie sprzedaje itd... 'Jak co dzień to samo, antymęskość, ona jak bije mężczyzne to mu sie widocznie należy, on jak bije kobiete to bestia, kobiety potrzebuja by je kochac, adorowac bo inaczej gniją, mezczyzni tego nie potrzebują, kobiety sa oczywiscie piekne i cudowne, krzywdzone, potrzebujace opieki, ciepłego domu, zawsze potrzebujące, krzywdzone, a mezczyzni to pewnie nie hahahaha, smieszne kurwa, codzienny obraz w TV albo necie, żygac mi sie chce bo jako mezczyzna nie moglem liczyc od kobiet nawet na seks.'

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować