Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimmpek11

Pomóżcie mi przetrwać rozstanie...

Polecane posty

Gość pimmpek11

Początki były super, tyle miłych wspomnień, ludzie myśleli że to już "na zawsze"... Tymczasem od 2 miesięcy jestem olewana, piszemy 2-3 smsy dziennie 4 razy w tygodniu, nie gadamy ze sobą, widzimy się raz na miesiąc bo on nie ma czasu (a siedzi z kumplami i nic nie robi), w dodatku nie interesuje go nic co jest ze mną związane... Nie chce nawet rozmawiać, wizja rozstania nie robi na nim wrażenia... Takie to niewdzięczne... Pierwszy związek w którym się tak zaangażowałam. Miał wszystko. Były przemiłe wyjazdy, koncerty naszych ulubionych zespołów, mogłam go gościć i jezcze mu robić coś do jedzenia + proponowałam seks którego nie chętnie chciał... Próbowałam dogadywać się z jego przyjaciółmi... Nigdy nie byłam zazdrosna o nikogo, nie zabraniałam mu gadania z koleżankami... A szlag by to trafił a on ma mnie w d... :( Podjęłam decyzję o rozstaniu, mam dość cierpienia. Dlaczego tak to się stało :( Przecież byłam jego w dodatku "1 miłością" :(

Gość mirinapomarańczowa
Nie byłaś jego miłością. Długo razem byliście? Może on po prostu nie chce mieć dziewczyny, chce koleżanki w tobie?

Gość pimmpek11
Ogółem byliśmy tylko pół roku, ale wcześniej rozmawialiśmy intensywnie i zarywał do mnie w sumie 1,5 roku... On nawet już nie potrzebuje czułości, nie mówi żadnych komplementów...

Gość mirinapomarańczowa
Zarywał.. hmm może po prostu chciał mieć w tobie koleżankę, a nie dziewczynę? Ciężko ocenić.

Gość pimmpek11
To jest smutne. Przez ponad rok codziennie się ze mną kontaktował, wspierał mnie, zapraszał na randki... Był taki szczęśliwy że może z kimś a zwłąszcza z dziewczyną dzielić swoje zainteresowanie... Tulił mnie i nazywał swoim kochaniem... A teraz ma mnie w d*** a najgorsze jest że nie mam pojęcia dlaczego.

Gość no i top upadl
Juz dziwne jest to, ze nie chcial seksu.

Gość pimmpek11
No on ogólnie ma jakieś niskie libido, nigdy mnie sam nie złapie za tyłek albo pomaca tu i tam dopiero gdy go do tego mocno sprowokuję...