Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozwiedziony38

Czy facetowi przed 40 stka....

Polecane posty

Gość no i top upadl
Jestem przekonana, ze bez problemu kogos poznasz. Jesli nie ma za duzo kasy, to mysle, ze trafisz tylko i wylacznie na wartosciowa osobe, bo zwiazek z kims z przeszloscia z dzieckiem jest wymagajacy i byle glupia dupa na taki uklad nie poleci. Takim to kasa w glowie, gadzety itd., a nie proza zycia. Bedzie dobrze, zobaczysz. W pracy masz mozliwosc jakas poznac? Moze przez znajomych? No albo net.

Gość rozwiedziony38
Prowadzę własną D.G,także w pracy marnie.Znajomych nie mam dużo,może net kto wie.

Gość no i top upadl
Mysle, ze sensowniej bedzie szukac wsrod kobiet z podobnymi doswiadczeniami. Po prostu lepiej Cie zrozumieja i odnajda sie w tej sytuacji.

Gość no i top upadl
Pewnie roznie bywa z netem, ale w pewnym wieku juz chyba tylko net pozostaje. No chyba, ze ktos ma zamiar zaczepic pania w kolejce do kasy w markecie ;) krag znajomych ciasny, pewnie same rodzinki. No zostaje jeszcze swatanie ;)

Gość rozwiedziony38
Krag znajomych zawężony do rodzinek i starych kawalerów;)Jedyne na co mogę liczyć,to hulaszczy tryb życia,a tego nie chce.Net tez nie daje 100% pewności,ale czy real nam ja daje?W realu trzeba stanąć face tu face,a to ciężkie teraz dla mnie.Zawsze jakaś Pani może stwierdzić,iż nawiedzony jestem:p

Gość matkoo...
Nie nawiedzony tylko chcesz się dowartościować po rozwodzie. Też tak miałam ale dałam sobie na wstrzymanie. W sumie to już 4 rok jestem sama. Ktoś się tam trafia od czasu do czasu ale jeszcze nikt właściwy... Czasem troszkę szkoda.

Gość ideefixe
Mówisz, że net raczej nie, real też nie no to może zastanów się najpierw dokładnie czego chcesz a jak już sprecyzujesz zamiary to wszystko zacznie działać bo na razie to tylko marudzisz ;)

Gość masz szanse, ale celuj
raczej w rozwodki z dziecmi. nie zarywaj do mlodych lasek bez zobowiazan- to pop rostu nie fer relacja. ona sie musi potem uzerac z dziecmi faceta, z eks zona, alimenty, etc. poszukaj w grupie dzieciatych rozwodek 30 + i bedzie oki :)

Gość mnbdhf
szukaj kobiety podobnej do siebie w podobnej sytuacji - na nic innego raczej nie licz a na pewno znajdziesz

Gość rozwiedziony38
Nie wykluczam znajomości z netu czy z reala,po prostu na dzień dzisiejszy nie mam tej pewności jak dawniej.Nie mam zamiaru szukać młodych,bo one maja inny tok myślenia,choć czasem może zdarzyć się wyjątek od reguły.Mam nadzieje ze kogoś znajdę,bo doskwiera mi samotność.

Gość Luis Hermoso 32
Pindolicie ,facet ma szansę nawet na pannę tylko że..tzw starą.Kobiety po trzydziestce są często bardzo zdeterminowane na związek,i wiele rzeczy im przestaje przeszkadzać,dzieci partnera ,alimenty :P Facet możesz zarywać zarówno do lasek bez zobowiazań jak i takich z dziećmi.Net to tak samo dobre miejsce do poznania kogoś jak każde inne ,wszędzie można poznać kogoś wartościowego lub bezwartościowego .Chyba to dobrze że żyjemy w czasach internetu? A sparzyć to się można wszędzie

Gość masz sznse, jesli dobrze
zrabiasz i msz mieszkanie, teraz jest kryzys

Gość masz sznse, jesli dobrze
akurat starsze laski sa bardziej wybredne od mlodszych, bo nie zadawalaja sie juz byle ochlapam:p

Gość teiiii
ja jestem od 4 lat z rozwodnikiem po 40 z 2 dzieci,kochamy sie i choc nie jest latwo to nigdy nie zalowalam ze go poznalam

Gość szukaj wśród rozwódek
z dzieckiem

Gość 8748
starsze laski wlasni nie chca byle kogo i nie sa zdesperowane,czesto same maja lepiej niz maja brac na leb jeszcze faceta vz zobowiazaniami,mloda moze i pojdzie bo jest nieswiadoma i nie ma doswiadczenia i mysli przez pryzmat zakochania nie wiedzac co ja czeka...