Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak kurna sprzatac?

pomocy - sprzatanie!!!

Polecane posty

Gość jak kurna sprzatac?

drogie panie powiedzcie mi- jak wy sprzatacie? najpierw wycieracie kurz a pozniej odkurzacie podlogi odkurzaczem? czy najpierw odkurzacz, a pozniej polki, meble i inne pierdoly spotkalam sie z roznymi opiniami ja najpierw robie tak jak opisalam wczesniej ale wg mojej kolezanki rozie zle, bo ona uwaza ze kurz z podlogi podczas odkurzania unosi sie i ponownie osiada na wysprzatanych powierzchniach :O

Gość jak kurna sprzatac?
no wlasnie Perwersja. ja tez tak uwazalam cale zycie i uczyla mnie tego matka. a tu nagle taka NOWOSC :O

Gość w deichmannie
ja najpierw scieram kurze a potem odkurzam. rownie dobrze można powiedzieć, że jak odkurzysz to potem kurz z mebli leci na podloge.

Gość jak kurna sprzatac?
jeszcze wczoraj uslyszalam od niej ze "sprzatac to TRZEBA UMIEC!" no doslownie kopara mi opadla

ja wycieram kurze,odkurzam,myje podlogi ale robie to tak czesto,ze zaden kurz mi sie nie osiada miedzy jedna a druga czynnosci:D odkurzam codziennie a kurze co 2 dni

Gość aaagata
kurze - odkurzanie - mycie podłogi .... zawsze tak robiłam i z tego co widze moi znajomi także ... więc nie ma czym się przejmować .... :) POZDRAWIAM