Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannamłoda2014

190 złotych od osoby - dużo?

Polecane posty

Gość ale ławka ma to do siebie
że żeby jedna osoba mogła wyjść, to 6 innych musi sie podnieść. kurde głupio tak trochę, nawet do kibelka sie dyskretnie nie skoczy. chociaż karczmy lubię, to raczej na krótsze posiadówy. już pomijam wygodę. i bywałam na weselach gdzie tańczyłam mnóstwo, ale usiąść też jest miło.

Gość ale ławka ma to do siebie
o tam któraś o ławkach pisała ;) znam fajną karczmę, gdzie jedzenie jest super, klimat super i sa te nieszczęsne ławki. i tam sie na żadnego sylwestra czy imprezę nie wybiorę bo mi ten element do eleganckiej kiecki nie pasuje ;)

Gość bbhghbg
ławy, na 4 osoby, nigdy nie widzieliście? moim zdaniem wesele w karczmie czy goralskiej restauracji to porazka. twarde siedzenia to prawda.

Gość bbhghbg
kochaj siebie, pokaz lepiej link do tej swojej karczmy jakzes taka harda :)

Gość 74837835
spaliła buraka i uciekła :D

nie będę tego robić, bo zaraz dostanę milion komentarzy że ściany za jasne/ciemne, że firanki za brzydkie. a z resztą po raz kolejny mogę zostać posądzona o ukrytą reklamę :P

Gość bhgnhghghg
nie bede szukac, bo mam lepsze rzeczy do roboty. ale i tak jedno jest pewne - twoi goscie wyjda z boląca DUPĄ

widać, że nie masz lepszych, skoro siedzisz, szukasz i zajmujesz sobie głowę takimi głupotami... ;) oj Polaczki, Polaczki :)

Gość bhgnhghghg
vice versa tępa strzało. Ciągle tu siedzisz i odpisujesz.

Gość Anginka 28
150-170zł od osoby to tak przyzwoicie :)

Jeżeli lokal ładny , duży i wygodny to nie dużo, ponieważ u nas to około 180-220zł za osobę za taki lokal.

Gość gość
Cena chyba też w dużym stopniu zależy do miasta i jak dla mnie jest dość wysoko.Do tej pory najwyższa cena z jaką się spotkałam to 170 zł. Może warto rozejrzeć się jeszcze za czymś tańszym.

Gość kieepkiiii23409
Szukam fajnego miejsca na wesele i do tej pory trafiałam na miejsca mało atrakcyjne a mimo to cena od osoby była 180 zł, 195 zł , 200 zł a i w tym nie było ani alkoholu ani też ciast i czegoś jeszcze ale nie pamiętam bo i tak nie podobały mi się tamte miejsca to jakoś nie skoncentrowałam się na nich. Skoro zaczęłam o tych miejsc z niższej półki a ceny były jak powyżej to ciekawe co zobaczę w następnym tygodniu i jakie ceny usłyszę. Także po tym co zobaczyłam moge stwierdzić że cena 190 zł to mało bo to najniższe ceny w moim mieście a miejsca z wyglądu nie są rewelacyjne