Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antonin dvorak

POMOCY!! MUZYKA

Polecane posty

Gość antonin dvorak

Czesc, potrzebuje aby dobrzy kafeteriusze pomogli mi rozszyfrować z czym kojarzycie ten watek muzyczny ( może jakis film, bajka, reklama..cokolwiek :(.. ). Chodzi mi o fragment rozpoczynający sie w 16 sekundzie :) Bede wdzieczny za pomoc :) http://www.youtube.com/watch?v=p9OBf8f55tU

Gość antonin dvorak
Moze komus innemu sie skojarzy..to bardzo znana nuta.........

Gość antonin dvorak
Dzieki wszystkim melomanom za pomoc :) słuchajcie dalej jakiegos gównianego gangam style....nara

Gość niewiemcokupic
cos mi się kojarzy z jakas opera ale nie wiem jaka

Gość antonin dvorak
jak z operą? jak to symfonia.. chodzi o to, że ten watek użyty został na pewno nie raz w jakiejs bajce, filmie, reklamie lub w piosence został samplowany.. Le Soldat - zle Ci sie kojarzy.

Gość Ruda z Wyboru :)
kojarzy mi się z jeziorem łabędzim ale to nie ten kompozytor... więc nie wiem.

Gość Le Soldat
mi akurat z tym się kojarzy

Gość Ruda z Wyboru :)
kojarzy mi się z jeziorem łabędzim co jest kompletnie bez sensu bo to nie ten kompozytor więc nie wiem skąd mi się to wzięło. nie jakiś Harry albo Piraci? chociaż bardzo wątpię...

Gość antonin dvorak
Dzieki Ruda ale watpie zeby taka muzyke umiescili w takich pedalskich filmach jak te ktore wymianiłas..mi bardziej to pasuje do jakiejs bajki..typu stary Królki Bugs, Strus pędziwiatr czy cos w tym rodzaju..tylko za cholere nie moge tego znalezc..

Gość stafanja
mnie to się kojarzy z jakąś starą bajką typu Guliwer

Gość antonin dvorak
No tu sie zgadzam Le Soldat ;) sampel żywcem wzięty :) dzieki no ale jednak nie to mam na mysli..bo wiesz..sampel ten jest tez uzyty nie tak dobitnie ale jest u Eminema I dont give a fuck bodajze...mi chodzi o cos innego. ps. swoja droga to ostatni raz niemieckiego rapu słuchałem z takim zapałem jak niemiecka Viva emitowała do 99 roku Word Cup hehe pzdr

Gość antonin dvorak
No tu sie zgadzam Le Soldat ;) sampel żywcem wzięty :) dzieki no ale jednak nie to mam na mysli..bo wiesz..sampel ten jest tez uzyty nie tak dobitnie ale jest u Eminema I dont give a fuck bodajze...mi chodzi o cos innego. ps. swoja droga to ostatni raz niemieckiego rapu słuchałem z takim zapałem jak niemiecka Viva emitowała do 99 roku Word Cup hehe pzdr

Gość Le Soldat
już sobie przypomniałem scenę, bajka z Disneya, wieje wiatr, sztorm, akcja na statku chyba i biega jakiś mały typek i mota się z wiatrem, ten wiatr go spycha a on idzie naprzód

Gość antonin dvorak
naprodukowałem sie pisząc post i nie doszedł :D w kazdym razie pisałem, ze : Le Soldat - tu sie zgadzam bo sample żywcem wzięty z mojej kompozycji ale nie to mam na mysli :P ale wielkie dzieki. Kojarzy mi sie tez z Eminem ale nie az tak dobitnie wziety jest ten sampel jak w Twoim linku. ps. ostatni raz niemieckiego rapu słuchałem z takim zapałem jak do 99 roku niemiecka Viva emitowała hiphopowy Word Cup hehe :)

Gość antonin dvorak
naprodukowałem sie pisząc post i nie doszedł :D w kazdym razie pisałem, ze : Le Soldat - tu sie zgadzam bo sample żywcem wzięty z mojej kompozycji ale nie to mam na mysli :P ale wielkie dzieki. Kojarzy mi sie tez z Eminem ale nie az tak dobitnie wziety jest ten sampel jak w Twoim linku. ps. ostatni raz niemieckiego rapu słuchałem z takim zapałem jak do 99 roku niemiecka Viva emitowała hiphopowy Word Cup hehe :)

Gość antonin dvorak
alez sie jebie ta kafeteria dzis :D no własnie tu juz jestesmy na tropie z tą bajką :D mam podobne skojarzenia i sie męcze od wczoraj z tym..

Gość antonin dvorak
:D no to juz połowa sukcesu Dziekuje Ci bardzo :* :* Skarbie ;) prawdopodobnie widziałem jakis czas temu ta reklame i stad skojarzenie..ale to nie wszystko bo mam pewnosc ze to jest tez w jakiejs starej bajce :D

Gość stafanja
nie ma za co ;) może z jakiejś starej wersji Piotrusia Pana, Kapitana Haka cuś w tym stylu :D