Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heelool helooo

Co robic zeby dorosle zycie nie bylo takie nudne?

Polecane posty

Gość heelool helooo

Ciagle to samo.Dom praca, dziecko. Coraz bardziej czuje ze dopada mnie rutyna. Brakuje mi jakis emocji, cos zeby sie dzialo.

Gość heelool helooo
w tych sprawach nam sie uklada.

Gość heelool helooo
ciagle tylko wdomu jak mamy wolne. Niegdzie nie chodzimy oprocz spacerow czy zakopw. potrzebuje takiej odskoczni.od codziennosci.

Gość heelool helooo
mojego faceta odpowiedz-brak kasy i samochodu. a dziecko mozna dac do baci na weekend.

Gość heelool helooo
zero w nim spontanicznosci,. dla niego nawazniejsse zeby obiad byl. A ja nic sie nie stanie jak raz obiadu nie bedzie i zamowi sie pizze. facet nudziarz.

Gość heelool helooo
wieczorem corka spi. on oglada tv przysnie. ja na necie. facet przewidywalny. a ja bym chciala zeby mnie czyms zaskoczyl. zabral gdzies na weeknd nad moze( bo mamy blisko) Czy pojechac na wakacje.Juxz wiem ze kolejne wakacje spedze w domu. Bo jak zwtykle nas nie bedzie stac.

więc weź przyjaciółkę , koleżankę na wypad....nie musisz być cały czas przy nim - skoro on niczego nie chce...

Gość Madziula123
proponuje skok na bandzi..

Gość Madziula123
proponuje skok na bandzi..

tak myślałem , że to może chodzić o faceta....spróbuj więc sama organizować sobie wypady - np. z koleżankami czy przyjaciółkami...

Gość Madziula123
proponuje skok na bandzi

Gość heelool helooo
ale ja niechce z kolezankami. chce inaczej spedzac czas ze swoim facetem. juz jestem w takim wieku 28nlat. Kolezanki maja rodziny i niemaja za bardzo czasu na wypady wieczorem. Jedynie np. jakas kawka raz na jakis czas.

jak nie chcesz z koleżankami , a z facetem nie możesz - to z kim? :classic_cool: faceta raczej nie zmienisz ... to nudziarz i leń

Gość no i top upadl
No to kiepsko. Domyslam sie, ze majac dziecko sprawa sie mocno komplikuje, ale kurde mam kolezanki z dwojka dzieci, ktore w weekend np. jada z mezami i dzieciakami do Krakowa. tak pochodzic brzegiem Wisly, poprzebywac na rynku cudnym, odwiedza czasem jakies muzeum, cos zjedza w knajpce. Inni graja w tenisa, i to ich rodzinna pasja. Ja nie mam dziecka, wiec nam latwiej czas jakos zorganizowac i robic co sie chce. Mysle, ze w duzej mierze wszystko w rodzinach rozbija sie o kase, a raczej jej brak. A moze nie mam racji?

Gość Minodues
To moze Ty go czyms zaskocz ? Dlaczego kobiety sa takie puste, czekujesz, zeby facet organizowal Ci czas wolny a Ty to co ? BYlem z kilkoma kobietami o one wlasnie takie sa -nudne. NIczym sie nie interesuja, same nie wiedza czego chca. Nie wiedza gdzie chca, isc. 99% z was interesujea tylko zakupy i imprezy, nic wiecej. Uwierz to zmeczy nawet najbardzije spontanicznego faceta. Ty kup bilet na koncert, albo zorganizuj cos, a on z pewnoscia o Ci sie odwdzieczy i zabierze Cie gdzies kolejnym razem. powodzenia. P.S pozdrawiam kobiety ktore maja w sobie jakas pasje.

Gość heelool helooo
tez kasa. Ale ja wiem ze zawsze mozna jakas zaoszczedzic. aLE BEZ SANMOCHODU CIEZKO. Dzis.gdybysmy mieli samochod pojechalabym sobie na basen. Musze jechac do inego miesta ok 40 km. ja lubie jak w zyciu cos sie dzieje.Rutyna i monotoonia mnie zabija.

Gość heelool helooo
tez kasa. Ale ja wiem ze zawsze mozna jakas zaoszczedzic. aLE BEZ SANMOCHODU CIEZKO. Dzis.gdybysmy mieli samochod pojechalabym sobie na basen. Musze jechac do inego miesta ok 40 km. ja lubie jak w zyciu cos sie dzieje.Rutyna i monotoonia mnie zabija.

Gość heelool helooo
o wlasnie ja cos takiego chce. gdzies pojechac, pozwiedzac. ale z nim sie nie da. Jedynie chodzimy na spacery u nas w maisteczku. tez kasa. Ale ja wiem ze zawsze mozna jakas zaoszczedzic. aLE BEZ SANMOCHODU CIEZKO. Dzis.gdybysmy mieli samochod pojechalabym sobie na basen. Musze jechac do inego miesta ok 40 km. ja lubie jak w zyciu cos sie dzieje.Rutyna i monotoonia mnie zabija.

Gość heelool helooo
o wlasnie ja cos takiego chce. gdzies pojechac, pozwiedzac. ale z nim sie nie da. Jedynie chodzimy na spacery u nas w maisteczku. tez kasa. Ale ja wiem ze zawsze mozna jakas zaoszczedzic. aLE BEZ SANMOCHODU CIEZKO. Dzis.gdybysmy mieli samochod pojechalabym sobie na basen. Musze jechac do inego miesta ok 40 km. ja lubie jak w zyciu cos sie dzieje.Rutyna i monotoonia mnie zabija.

Gość o matko co za problem
Nie mam kasy za dużo, ale nie mam problemu aby urozmaicić sobie życie :) Facet mówi, że nie a chcesz z nim? To wstań w sobotę i powiedz, że gdzieś idziecie i sama go zaciągnij na dworzec, zapakuj do pociagu i pojedźcie nad morze, co za problem? Skoro Ty czujesz taką potrzebę to to zorganizuj, a nie czekaj aż facet to zorganizuje skoro nie czuje takiej potrzeby.

Nie mam kasy za dużo, ale nie mam problemu aby urozmaicić sobie życie :) Facet mówi, że nie a chcesz z nim? To wstań w sobotę i powiedz, że gdzieś idziecie i sama go zaciągnij na dworzec, zapakuj do pociagu i pojedźcie nad morze, co za problem? Skoro Ty czujesz taką potrzebę to to zorganizuj, a nie czekaj aż facet to zorganizuje skoro nie czuje takiej potrzeby.

facet powinien wychodzić z inicjatywami - jeżeli kobieta zobaczy , że mu zależy , to sama zacznie potem wymyślać sposoby spędzenia czasu - facet jednak musi byc w tym zdecydowany...

poza tym , kasa moze byc niewielka - raz na jakiś czas kupić bilety nie wychodzi drogo lub na samo paliwo

Wiesz, jak miałam na coś ochotę to pakuję się w pks lub pociąg ( nie mam samochodu) Brałam moje za bety i potrafiliśmy w sobotę nagle pojechać do Zywca bo miałam ochotę napić się piwa z browaru :) Zaoszczędź i sama coś zorganizuj. To nie są wielkie nakłady pieniędzy.

Gość heelool helooo
dokladnie zdecydowanie. Ja nie mam tutaj nikogo do pomocy. A jego mam chetnie zajmie sie wnuczka. Wystarczy ze zadzowni do mamy zapyta sie czy zajmie sie mala w weekend( wiem ze nie odmowi) bo ostanio z nia rozmawialam i sama mi to zapropponowla, zawozimy corke do babci a my robimy wypad nad moze na weekend. Dupa ze brzydka pogoda wazne ze razem i jakas odskocznia od zycia codziennego. i wiem ze po takim wyjezdzie czulabym sie super.Odprezona zrelaksowana. ja cos robie ze soba. nie tak ze nic nie robie, biegam. Uwielbiam piec cista i ciagle cos nowego wymyslam. Czy lubie duzo czasu spedzac w kuchni. Spotykam sie z koleznaka na kawe czy wpadnie do mnie.

Gość no i top upadl
O tej porze roku mozna udac sie na basen, do sauny- tylko we dwoje, troszke pobaraszkowac ( o ile jest mozliwosc zarezerwowania sauny tylko dla was na jakis czas). O innych porach roku mozna jezdzic na wycieczki rowerowe, robic zdjecia. Zawsze cos mozna wykombinowac, co tez nie wymaga wielkiej kasy. Wiadomo, sa tez kina, teatry, resturacje, kawiarnie.