Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heelool helooo

Co robic zeby dorosle zycie nie bylo takie nudne?

Polecane posty

Gość heelool helooo
pewnie ze tak. wisona czy lato sprzyja do bardziej aktywnego zycia. I dziecko nie przeszkadza nam w tym. Rowery, wycieczki do lasu. Byslismy nie raz razem z corka na pizzy czy na ciastu w kawiarni. Bylo milo i fajnie. Latem duzo imprez na wolnym powietrzy tez chodzilismy.Czy nawet ja sama z corka. Teraz za 2 tyg. jest teatr- bajki dla dzieci i Pojdziemy z corka. ale jak pisze brakuje mi tylko czasu we 2. poczuc te motylki w brzuchu.

Gość heelool helooo
nie. jak ma wiecej kasy to nie zaluje nam. dzis mi kupic czekolade. ale malo zarabia i nawet prawka nie moze dokonczyc. w sumie kasa by sie znalazla- wyznaczyc cel prtawko i w to inwestowac. ale ciezko go zagonic.

a rozmawiałaś z nim o tym konkretnie ? czy dajesz mu do zrozumienia , w czym problem?

Gość heelool helooo
mowie mu.A on tylko 1. ze nie ma kasy.

ale on spłyca wszystko do jednego - tak mu jest wygodniej - umrzecie ze sobą jak czegoś nie zrobicie ...a podświadomie nawet możesz już mieć chęć poznania innego :classic_cool: moze jemu też nie zależy?

Gość heelool helooo
mysle o tym ze nie chce tak spedzic zycia.

Gość heelool helooo
tak myslisz ze nic sie nie zmieni?

tak myślę .... są różne narzekania na facetów i najczęściej się one niezmienne...pretensje są zazwyczaj niezmienne , a my faceci nie potrafimy tego zmienić...

Gość heelool helooo
super.

Gość heelool helooo
nie zmieni sie bo nic nie robi w tym kierunku. zeby znlaesc lepsza prace. a juz nie mowiac o prawku. i tak o nie zrobi.

Gość heelool helooo
ma jakies zalety. ogolnie dobry facet ale szkoda ze taki mdly i bez zycia.

Gość heelool helooo
na poczatek to byl zwiazek na odleglosc.Spotkanie raz na tydziuen. Wiadomo poczatki sa fajne. pozniej zamieszkalismy razem. i w sumie od niedawna odczuwam nude w zwiazku.

czujesz sie atrakcyjna przy nim? bo nie jestem pewny....facet może zdobył i teraz niczego już nie musi...

Gość heelool helooo
ogolnie jak patrze na siebie to sie podobam.Jestem szczupla wysoka, nawet zgrabna. ale nie chce mi juz sie tak stroic- bo nie mam w co sie ubrac. stare cuichy. nie chodze do0 fryzjera. czuje sie jak luj.

czyli nie dba o Ciebie gdy masz dobre warunki? jak mozna nie dbać o własną kobietę ? potrzebujesz nowych rzeczy , to normalne...jak masz sie czuć dobrze w takim razie?

Gość heelool helooo
kolejny rok i ta sama kurtka na zime. 1 para spodni ktora juz sie pruja. czuje sie jak luj.

a więc tak - najpierw robisz porządek ze sobą , potem z facetem :classic_cool: zacznij coś robić - zacznij od siebie...obiecaj...

Gość heelool helooo
ale nie stac mnie na to. na kupno nowcyh ciuchow.

możesz kupić używane w super-stanie lub taniej w necie....do fryzjera już musisz mieć odpowiednią sumę - do kosmetyczki czy wizażystki też , ale da sie uzbierać...facet powinien Ci w tym dużo pomagać , ponieważ kobieta to wizytówka mężczyzny...

Gość heelool helooo
tak. ale np. w lumpie nie kupie ladncyh butow. a z tym mam problem.

można uzbierać - wiem - to długie i nudne , ale można...sam zbierałem na różne rzeczy i były one drogie... możesz też pożyczyć i spłacać - komuś

Gość heelool helooo
widac ze podobam sie mojemu. zalozylam stare spodnie i bluzke.I wymalowalam sie i moj juz mowi jak ladnie wygladam.Ze go kusze.