Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majita

Chciałabym mieć faceta lekarza:)

Polecane posty

Gość qwertyuiop000
Ja tam miło wspominam swoich lekarzy oczywiście jako pacjentka. Ostatnio byłam u Chirurga, który cały czas (bez rzadnych podtekstów) do mnie słoneczko mówił, uśmiechał się i żartował ;) Ale babki lekarki spotkałam już wredne :)

Gość Majita
Po pierwsze mężczyzna,z którym wcześniej się spotykałam był bardzo przystojny,ale nasze charaktery były rozbieżne. Z czasem to wyszło,coraz częściej zaczęliśmy się sprzeczać i nie mogliśmy się dogadać. Poza tym ja teraz nie mam na oku żadnego lekarza... Moje pytanie brzmiało,czy jest możliwe nawiązanie bliskiej relacji z lekarzem,do którego np chodziło się na wizyty.

Gość 3o12op312
Odpowiem tak: mozliwosc jest uzalezniona czy dzien jest przestępny czy nie. Musisz isc do wrózki, potem zrobic rachunek algebraiczny, nastepnie wykapac sie z czrcim zebrze, zaspiewac przy pełni ksiazyca. Wtedy, jak pójdziesz do lekarza pierwszego dnia po pełni, bedziesz miec szanse ok. 1 do 30

Gość 3o12op312
Odpowiem tak: mozliwosc jest uzalezniona czy dzien jest przestępny czy nie. Musisz isc do wrózki, potem zrobic rachunek algebraiczny, nastepnie wykapac sie z czrcim zebrze, zaspiewac przy pełni ksiazyca. Wtedy, jak pójdziesz do lekarza pierwszego dnia po pełni, bedziesz miec szanse ok. 1 do 30

Gość Lolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Mnie też kręcą lekarze i mundury :)

Gość ...............;;;;
Ja mam męża nauczyciela i jest cudownie:))).