Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zgorszona bizneswoman

Do mieszkańców bloków

Polecane posty

Dlaczego wieszacie pranie na balkonach albo na sznurkach pomiędzy drzewami? Nie wiecie że w UE jest to zabronione i zagrożone wysoką karą?

Gość pranie na drzewku
hahaha bo mysla, ze sa nadal w prl-u

ja tam rano powiesilam na balkonie wolnosc Tomku.... nie bedzie mi sie kisilo i grzybalo w domu

Gość sgfshfuhsuf
na balkonach to co Ci przeszkadza? Mi nie, chociaż może dlatego że u mnie są trochę zabudowane i prawie nie widać prania. Ale te co na dworzu suszą to fuuu... ja rozumiem że to pewnie ci z parteru bez balkonu ale w bloku jest suszarnia...

Mieszkam w UK, nie w Polsce i jakoś nikomu tu wiszące pranie nie przeszkadza. Lepiej stworzyć kuriozalne prawo zakazujące wieszania prania w widocznych miejscach jak to zrobiło kilka turystycznych miast we Włoszech, żeby nie "szpecily" miasta, bo turystyka na tym cierpi. :O jakby jakikolwiek człowiek kiedykolwiek stwierdził "Nie! Do Rzymu nie pojadę, bo to oblesne miasto! Pranie tam na balkonach wieszaja!"

Mieszkam w UK, nie w Polsce i jakoś nikomu tu wiszące pranie nie przeszkadza. Lepiej stworzyć kuriozalne prawo zakazujące wieszania prania w widocznych miejscach jak to zrobiło kilka turystycznych miast we Włoszech, żeby nie "szpecily" miasta, bo turystyka na tym cierpi. :O jakby jakikolwiek człowiek kiedykolwiek stwierdził "Nie! Do Rzymu nie pojadę, bo to oblesne miasto! Pranie tam na balkonach wieszaja!"

Ludzie kulturarni nie wieszaja swoich obsranych gaci na widok publiczny !

No tak. Bo po pierwsze nie sramy w gacie, po drugie przed wywieszeniem je pierzemy, a po trzecie "pranie" to nie tylko majtki :D

Gość długodystansowiec
To zobaczcie jak w miasteczkach połódniowej jewropy sznury z praniem są poprzeciągane midzy oknami nad ulicą inikomu to nie przeszkadza,żeby nie powiedzieć stwarza klimat.

Gość gsdsfdfssdfzcv
@nei_nei 10/10 @Zgorszona bizneswoman sa gorsze rzeczy - kostka Bauma ktorej nie cierpie, rozowe bloki, kobiety nie umiejace zaparkowac suv-a i zagracajace caly chodnik czy wyjazd...