Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

takajamama11

Co chcielibyscie dostac pod choinke?

Polecane posty

Z czego ucieszylibyscie sie najbardziej a co byloby zupelnie nietrafione? (pytanie naturalnie do pan i panow) Ja np. nie wyobrazam sobie dostac garnka albo patelni od meza pod choinke :), za to uciesza mnie takie "klasyczne prezenty" jak bizuteria czy perfumy. Za to wiem, ze maz popatrzylby na mnie dziwnie gdyby dostal krawat, bo nie lubi nosic.

macie jakies specjalne zyczenia?, marzenia? cos takiego, ze jak rozpakujecie prezent to pomyslicie sobie "super! cos takiego zawsze chcialam/em miec!"

Gość ddddddddddddddddde23r
miłośc na resztę dni

ja bym chciala dostac perfumy-coco chanel- na imieniny zazyczylam sobie toaletke zrobiona z maszyny do szycia singier-dostalam to wiec teraz licze na bardziej damski prezent

Nie chcę ubrań i biżuterii bo mam wystarczająco dużo. Nie chce tez książek bo zazwyczaj są nietrafione, oprócz tych które kupuje mi mąż bo on wie co lubię :) A co bym chciała...hmmm chciałabym cos z akcesoriów przydatnych w scrapbookingu :) np bigownicę, albo maszynkę do wykrojników :) tyle że szansa na to że ktoś to wymyśli i spełni moje marzenia jest mniejsza niż szansa trafienia 6 w Lotto :D

Gość klds;kflkfllfks
Stojak bo moja się ciągle przewraca .

Gość d: Z Kokardą
często oglądam różne scrapki i powiem Ci, że sztanca, choćby była najpiękniejsza i najwymyślniej skomponowana, to jeśli widzę jakiś motyw nie zrobiony ręcznie, odpada. To juą nie jest sztuka. Najtrudniej jest wykrawać niepowtarzające się wzory ręcznie. No, chyba, że robisz zarobkowo, duże ilości, w tym moze na eksport, to się nie wcinam

a z perfum to COCO MADEMOISELLE, albo Th Vert / Green Tea L'Occitane (te akurat juz mialam), albo Th Bergamote tez L'Occitane.

Gość ja tez nie wiem co mojej
z rzeczy materialnych to bym chciala czytnik kindle ale wiem ze nie dostane albo zestaw dobrych pedzli do makijazu, aletez wiem ze nie dostane :P

Gość ja to mam całą liste
1. sokowirówkę 2. urzadzenie do gotowania na parze 3. palete cieni do powiek 4. bon na zakupy o wartości minimum 300 zł albo zwyczajnie pieniądze w kopercie 5. kolczyki, niekoniecznie zlote czy srebrne ale ładne 6. piżamę jakąś mięciutką, różową i puchatą, cieplutką oczywiście 6. karnet na aerobik albo zumbę 8. perfumy albo chociać wodę prfumowaną z Avonu 9 zestaw ładnej bielizny 10. karnet do kosmetyczki na manicure lub jakieś zabiegi na twarz Mam tysiąc pomysłów, ale nie dostanę nic.

Gość ja to mam całą listę
1. sokowirówkę 2. urzadzenie do gotowania na parze 3. palete cieni do powiek 4. bon na zakupy o wartości minimum 300 zł albo zwyczajnie pieniądze w kopercie 5. kolczyki, niekoniecznie zlote czy srebrne ale ładne 6. piżamę jakąś mięciutką, różową i puchatą, cieplutką oczywiście 6. karnet na aerobik albo zumbę 8. perfumy albo chociać wodę prfumowaną z Avonu 9 zestaw ładnej bielizny 10. karnet do kosmetyczki na manicure lub jakieś zabiegi na twarz Mam tysiąc pomysłów, ale nie dostanę nic.

nie chce perfum(bo mam ich chyba ze 30)kosmetykow(nie uzywam) ksiazek(nietrafione),odiedzy,butow(sama kupuje) marze o mp3 z fajnymi sluchawkami(moge kupic ale mysle,ze wlasnie mi mikolaj przyniesie)

Gość Burnopoq
Ja bym chciał najbardziej dostać śmierdziele. Taka zabawka była, kiedyś reklamowali. Zawsze marzyłem o śmierdzielach...

oczywiscie zadnych urzadzen agd czy rtv bo to nie prezent dla mnie przeciez zaden,to prezent dla domu ostatecznie moze byc kasa:P

Gość Ruda z Wyboru :)
chłopaka :D a tak poza tym to cajon ;-)

Prezent to musi byc taki dla nas,osobisty:) pamietaj jak kolega kupil zonie na urodziny maszynke do mielenia miesa:O

Prezent to musi byc taki dla nas,osobisty:) pamietaj jak kolega kupil zonie na urodziny maszynke do mielenia miesa:O

Ruda z Wyboru :) to zdradz chociaz co to ten cajon dokladnie jest. Patrzylam na zdjecia w google, wyglada jak instrument muzyczny. A co do chlopaka - jeszcze jest troche czasu wiec nigdy nie wiadomo:)

Ja już mam swoją listę mang na prezent :D Od wielu lat je kolekcjonuje i wszyscy wiedzą, że taki prezent zawsze mnie ucieszy. Natomiast nie chciałabym dostać ubrać albo jakiś zapychaczy w postaci figurek i solniczek :O

no nieeee za maszynke do miecha to opcja 1. Smiertelna obraza. opcja 2. zaczelabym sie zanosic od smiechu myslac, ze to prostu taki zart.

ale co tu daleko szukac, kumpel mojego meza poznal w tym roku dziewczyne, to beda ich pierwsze swieta i wiecie co on jej chce dac pod choinke? - siekacz do cebuli:) myslalam, ze padne, maz bedzie mu probowal to jakos delikatnie wyperswadowac.