Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzydki facet po prostu

Brzydki facet, a strojenie się.

Polecane posty

Czy waszym zdaniem nie wygląda groteskowo jak brzydki facet stroi się w efektowne ciuchy dla przystojnych playboyi, pryska drogimi woda toaletowymi, nosi drogi zegarek oraz chodzi do kosmetyczki?

Gość brzydki to pojęcie względne
ale jak jakikolwiek facet robi tyle różnych zabiegów, które wymieniłeś to wygląda to dziwnie bo sprawia wrażenie geja :/

Gość hgdgsde
dla mnie po 1. facet ktory chodzi do kosmetyczki, czy brzydki czy przystojny, jest skreslony. facet powinien byc facetem a nie baba. co to za facet ktory podaza za nowinkami modowymi i robi maseczki na twarz?:/

Gość bcbzxb
nie, dlaczego? jesli perfumy, zegarki i luksusowe rzeczy bylyby zarezerwowane tylko dla ladnych ludzi, to by ich producenci poszli z torbami

Gość do hgdgsde
a jak ktos ma problemy z cera i musi robic sobie peelingi? to tez jest gejem? a jak facet nie robi tych zabiegow u kosmetyczki tylko u dermatologa to juz ok? a jak facetowi wyrosnie na twarzy karzak, kurzajka albo inna odstajaca narosl i gula to ma u dermatologa tego nie usuwac?

Gość no jak jest brzydki
to musi jakos sie stuningowac

albo czy nie denerwuje was, że taki facet spuszcza spodnie i kręci młynka przyrodzeniem?

Gość ja jestem przecietny
nie stac mnie na drogi zegarek, do kosmetyczki nie chodze, ale do dermatologa juz tak, ciuchy kupuje markowe, wody toaletowe rowniez. nie mam auta, mieszkam z rodzicami, wiec kase wydaje ma image. ostatnio sobie sprawilem lancuszek za 1500 zl

Gość njkkb
brzydki facet strojąc sie itd nie stanie sie piekny jezeli ma swiadomosc ze i tak jest paskudny to ok, ale jezeli te zabiegi i gadzety sprawiaja ze jego ego wzrasta, mimo iz nie powinno bo dalej zadna go nie chce to cos tu jest nie tak

Gość hgdgsde
co innego jak mu wyrosnie narosl. to cos w stylu choroby, wiec wiadomo, ze idzie do lekarza. a co innego jak facet chodzi na regulacje brwi, maseczki i pedicure :/

Gość fdsfsdf
facet rob co uwazasz i tyle. baby i tak jedno mowia a drugie robia. tutaj mowia zes gej a w realu jak nie bedziesz mial swiezego pachnacego ryja to cie oleja jeszcze szybciej:D

Gość hhhjjhjhhj
kosmetyczka to przegiecie, bez wzgledu czy jest ładny czy brzydki:o a co do pozostałych rzeczy to może brzydal nasluchał/naczytał sie ze dziewczyny leca na kase wiec chce sprawiac wrazenie bogatszego

Gość do hgdgsde
a jak facet robi peelingi bo ma straszne blizny po tradziku? ja mialem po tradziku pare blizn lekko wypuklych (to sie chyba nazywa przerosniete gruczoly lojowe) wygladajacych jak male kaszaki (takie odstajace u starych dziadow) i musialem je wymrazac, bo nie wyobrazam sobie miec brzydkiego ryja z odstajacymi gulami. twarz ma byc gladka, bez zadnych narosli, brodawek itp.

Gość do hgdgsde
njkkb

Gość no pezwstańcie..
a co przeszkadza w tym ze facet o siebie dba? jesli chodzi do kosmetyczki? moj np.robi sobie peeling na twarz czy smaruje sie kremem czasem, czy rece kremem.. chyba mormalne.. lepiej jak koles zadbany.. kobiety dbaja bo chce sie czuc swierzo i dobrze wiec kolesie zapewne tez..

Gość do hgdgsde
a do dermatologa chodze w miare regularnie na rozne zabiegi na twarzy, w tym peelingi

Gość polciaa
ja uwazam tak samo, oczywiscie nie tolerowala bym gdyby facet depilowal nogi ;P ale miejsca intymne czy paszki to podstawa! tak samo jak i ogolne bdanie o siebie

Gość golenie nog u faceta
to porazka