Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krytycznie zauroczony

Jak mnie denerwują idiotki które mówią że trzeba być pewnym siebie

Polecane posty

Gość AS26
Powiedz to teraz Swojej :)

Gość AS26
Zaraz usłyszysz zresztą, że Wam zależy tylko na seksie i obraz ludzkości zarysuje się nam w pięknych barwach :classic_cool:

Gość vb vbb vb vv
vb vb v v vb v

Nie ma sensu wypowiadać się szczerze, bo cokolwiek napiszę nie zgodnie z oczekiwaniami autora, to ostro krytykujecie. Czy możecie panowie przyjąć do wiadomości, że kobiety potrafią myśleć i samodzielnie podejmować decyzje dotyczące wyboru partnera ? Ja uważam, że w młodzieńczym wieku wybiera się chłopaka na pokaz. Partnera na życie wybiera się z większą rozwagą. Jego uroda i pewność siebie nie jest najważniejsza. Bo najważniejsze jest, zeby był mądrym, zaradnym i dobrym człowiekiem. Nooooo, i żeby mnie kochał tak jak ja jego. ........ a teraz możecie zjechać mnie za każde słowo. Ja i tak zdania nie zmienię.

Gość Rozpusta w ciągu dnia i nocy
lol a kiedy kobieta nie jest juz w wieku mlodzienczym? mowicie swoim przyslym facetom ze pieprzyliscie sie jako malolaty z facetami zeby ci sie z wami pokazywali przed kolezankami? :D hehe sam za mlodu mialem solidne wziecie i jak dobrze licze 5 dziewic rozchodzilem a pozniej jakis lalus musial uzywany towar brac :D nie ma to jak ciasna i mloda cipka ;p

piękne i trafne podsumowanie to musi być bardzo trudne zapoznawać się z waszym okrutnym charakterem, użytkownicy tego forum, nie wiem czy tylko próbujecie żałośnie zanegować zdanie autora tematu, mimo ,że znacie jej prawdziwość czy zwyczajnie jesteście tępymi małolatami, wychowanymi na romantycznych filmach. jestem, podobnie jak krytycznie zuroczony, uczciwy, dlatego brzydzę się wami, którzy tak mocno próbują nas obrazić, gdyż jest to ich jedyna słuszna reakcja, gdy stoją po złej stronie, stronie zamydlania oczu. Najgorsze jest to, że wy nie potraficie wczuć się w czyiś stan duchowy, jesteście pozbawieni współczucia. piszecie te bzdury, ponieważ nie jesteście nawet w stanie pomyśleć, że ktoś ma inaczej, o wiele trudniej. mógłbym się założyć, że dzielicie się na brzydkie kobiety i kurwy, które lubią wykorzystywać naiwnych ludzi, które myślą, że to zupełnie w porządku, gdy rzucają i depczą męźczyznę, który był bardzo zobowiązany. Pozostali, którzy naprawdę wierzą w to, co piszą, szczerze współczuję głupoty. bo to tylko wynika z głupoty, cała wasza niewiedza, życie nie jest tak pięknie zaprojektowane, żeby wszystko było możliwe.

Gość skończona idiotka..
Pewnie jesteś zbyt zamożny Drogi Autorze;). Masz kompleksy i to one nie pozwolą Ci nigdy trzeźwo ocenić sytuacji czy kobieta jest z tobą, bo Cię kocha, pożąda, imponujesz jej, czy widzi w tobie tylko faceta z kartą kredytową. Nie jestem hipokrytką i nie napiszę, że wygląd zewnętrzny jest bez znaczenia, bo to nie prawda. Ja jestem w stanie przymknąć oko na mankamenty urody jeśli facet jest atrakcyjny intelektualnie i świadomy tej swojej atrakcyjności. To, to jest ta pewność siebie która tak przyciąga kobiety. Ten magnes. I jeszcze ten brak szacunku dla kobiet, jak ty się do nich odnosisz...? Jeśli jesteś równie brzydki jak żenujący to współczuję.

Do skończonej idiotki. Kobieto, szkoda klepania w klawiaturę i pisania tego, co dyktuje rozum i serce. ONI i tak swoje wiedzą i będą się bez końca użalać nad sobą w przekonaniu, że wszystkie kobiety to głupie dzi..ki, które lecą na facetów z kasą po to, żeby pławić się w luxusach. Niech nadal żyją w nieświadomości, że za MIŁOSC trzeba płacić. To dla nich istnieją agencje towarzyskie.Uważam, że Ci nieszczęśnicy, są tak bardzo zapatrzeni w siebie, że nie potrafią zbudować i utrzymać szczęśliwego związku z wartościową kobietą. Jak dobrze, że mogą swoje problemy opisywać na babskim forum. Może to forum jest dla Nich jedyną formą terapii ? Oby skuteczną.

Gość szatyneczka84
Pewnym siebie i ... przystojnym :)

Gość gość
waż słowa gnoju