Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna_XYZZZ

Udana randka.

Polecane posty

Gość Panna_XYZZZ

Tak pisze raczej z glupią sprawa, a raczej prosba o opinie. Wczoraj dalam sie zaprosić na randke. Przyjechał po mnie po pracy, pojechaliśmy w okolice mojego domu do milego pubu. On pił soki a ja grzanca(chora jestem). Siedzielismy i gadalismy o wszystkim chyba z 4 h w pubie, pozniej mnie odwiozl pod dom. Z czystej uprzejmości zaproponowalam zeby wszedl... nie zrobił tego. Byla jakas taka chemia, ze zaczelismy sie calowac... dosc intensywnie i namietnie... ale nic nie bylo, w pewnym momencie cisza a on powiedzial "przepraszam", pozniej byly rowniez buziaki, ale wiedzialam ze do niczego nie dojdzie. Wrocil do siebie. Odzywa sie normalnie. Tylko tak jak by chcial mnie teraz troszke wychowac, zaproponowalam ze nastepnym razem ja zapraszam i plce powiedzial stanowcze nie. Zachowywal sie elegancko caly czas, dostalam kwaity... Mamy się spotkac w sobote o ile nie bedzie musial pracowac. Myslicie ze te "namietne buziaki" byly na miejscu, ze nie pomyslam ze jestem za latwa ?,

niekoniecznie łatwa...całowanie , to zupełny luzik...nie wskakuj mu tylko od razu do łóżka...:classic_cool:

Gość Panna_XYZZZ
nie mam za miaru pakowac mu sie od razu do lozka ;]

Gość elloy
niepotrzebnie zapraszałas go do siebie pewnie pomyślał ze jesteś łatwa

Gość elbinka
a jak się poznaliście?

Gość jaumaa12
Calowanie calowaniem, wiekszy blad z zaproszeniem do siebie. Ale widzisz, facet ma leb na karku. Nie rzadzi nim testosteron, umie sobie odmowic i panuje nad soba. To cenne. ale pewnie sobie pomyslal, ze Ty masz ochote na cos wiecej;)

Gość jaumaa12
tak czy inaczej, jesli facet chce cie blizej poznac, to to zaproszenie nie powinno go bardzo zrazic.

Gość Panna_XYZZZ
powiedzialam mu od razu ze moge go zaprosic - i zaznaczylam ze nie chce nic wiecej, jesli wejdziemy. po odmowie i tak siedzial jeszcze ze mna okolo 40 min. poznalismy sie w necie na jednym z portali

Gość jaumaa12
No spokojnie, zobaczysz co bedzie dalej. Ile on ma lat?

Gość Panna_XYZZZ
ja 20 on 23

Gość jaumaa12
Na nic sie nie nastawiaj. Co ma byc, to bedzie. Tylko uwaznie go obserwuj, bo faceci z netu ( w wiekszosci) bywaja nieuczciwi i potrafia grac na kilka frontow jednoczesnie. Niemniej, szczescia 🌻

Gość Panna_XYZZZ
dziekuje