Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DariaDEEE

Zaufać Muzułmaninowi?

Polecane posty

Gość DariaDEEE

Tknęło mnie od pierwszego wejrzenia i nie on zrobil pierwszy krok, tylko ja. To Tunezyjczyk. Po blizszym poznaniu stwierdzam, ze jest to najnormalniejszy facet jakiego poznalam, gentelmen, dobrze ulozony, szczery, zadnych obietnic Dodam, ze jestem osoba zdystansowana i nie wchodze w byle zwiazek bez przyszlosci. Co o tym wszystkim sadzicie?

Gość fghjki
to ich wabik -udaja dzentelmenów zeurppeizowanych liberalnych -a sa moherami ciemnymi

Gość Przewielebny Fiutazy
zaufaj, jak lubisz bic bita po ryju, zdarzają sie takie masochistki , zapier-dalane po ryju przez Vatera

Gość Ruda z Wyboru :)
oj niekoniecznie, moja koleżanka ma tatę z Libanu, muzułmanina, mieli mieszkać w Libanie ale matka nie chciała więc są w Polsce, bardzo kochająca się rodzina. To nie religia określa traktowanie kobiet w islamie tylko kultura. Uważałabym na Irańczyków na przykład, na tych z Arabii Saudyjskiej, nie wiem jak z Tunezyjczykami ale nie mierzcie wszystkich Muzułmanów jedną miarą.

Gość Przewielebny pastor Fiutazy
zakup większą ilość środków przeciwbólowych, i kosmetyków maskujących obity ryj.

Gość fghjki
udane malzenstwa niemuzulmanek z muzulmanani to mzoe 1 na 10 tys

Gość jupilerka
muzulmanin to muzulmanin, oni wszyscy sa tolerancyjni, wszyscy dobrze wychowani a prawda jest taka ze jakby mogli to matke by sprzedali dla swoich korzysci, oni sa wychowywani na relgigii ktora kreci sie wokol zboczen i dziwactw.

Gość DariaDEEE
eh...

jak tam ludzie żyją, oglądasz w tv , Kair a tam same dziady, trzymają się za rączki, gdzie spojrzysz same chłopy, kurva raj dla pedałów i zboczeńców, a baby zakuyane osd stóp do głów, Boże tylko nie , kraj muzułmański, dla normalnego heteroseksualnego faceta, bo od pedalstwa można ochujeć, znam to byłem pod piramidami, ze swoja starą, nigdy więcej.....

Gość fghlj
@przewielebny Chyba nie uważałeś na geografii. Gdzie Tunezja, a gdzie Kair???!!!

no gdzie?

możesz mu spokojnie zaufać, o ile lubisz być prana po ryju i traktowana jak krówka rozpłodowa :)

Ruda, akurat widać, że chuuja się znasz na świecie Irańczycy w Europie są akurat przeważnie mocno zsekularyzowani, ba! nawet w samym Iranie kobiety mimo pierdolniętej dyktatury mają większe prawa, niz w wielu krajach arabskich - pozostałości po rządach szachów

Gość fru fru fru
nie