Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stary hedon

Prostytucja to jednak przejebany zawód

Polecane posty

Gość stary hedon

Wczoraj zamówiłem sobie panienkę. Trochę rozmawialiśmy. Mówiła, że boi się chodzić do nowych klientów bo nigdy nie wie na kogo trafi. Zdarzają się różni psychole, dewianci, agresorzy, brudasy etc Opowiada mi nawet o kolesiu który posuwał ją po pijaku i w trakcie zwymiotował, a ona w ostatniej chwili zrobiła unik :-) Finansowo to też chyba nie jest eldorado. Stówka za godzinę... ale jeszcze trzeba do klienta dojechać, opłacić alfiego no i jesteś pod telefonem. Dużo? Ale przyznać trzeba przyznać, że obciągnąć potrafiła perfekcyjnie :classic_cool:

Gość o masakra jakas!!!
zapomniałeś dodać o sprawach bezcennych - jak zdrowie :O

Gość stary hedon
szkoda tylko, że nie potrafię sobie normalnie poderwać laski, a muszę płacić takim, co je każdy może mieć. inni nie muszą za to płacić :( ale cóż, która laska by na mnie normalnie poleciała

Gość stary hedon
w NFZ mnie zapewnili , ze jeszcze maja pieniadze na tego typu leczenie

Gość stary hedon
coś czuję, że zaraziłem się kiłą... mam jakieś dziwne pryszcze w miejscach intymnych :(

Gość stary hedon
Ja przynajmniej drogi podszywie nie poprawiam swojego ego przez tandetne moralizmy :classic_cool:

Gość stary hedon
ale ruchasz tylko stare rozdymane , zarazone prostytutki z przeceny

Gość stary hedon
Nie, nie rucham starych :classic_cool:. Ale zauważ, że ja przynajmniej RUCHAM i mnie na to stać... ...poza tym kretynie skoro już się bawisz w podszywy to pisz w I osobie... Jeszcze jakieś pytania? :classic_cool:

Gość Przewielebny pastor Fiutazy
jak ma baba piczkę łajdaczkę, to raczej nie.

Gość gjjgjgjgj
nie masz kolezanek do seksu?

Gość to jakas marna kuref
zamowiles:D Laki maja za wyjazdy zawsze dodatkowe oplaty no i 100zl to cena wyjsciowa czyli wszytsko w ogumieniu- jak sie lachon z tego wylamal to na pewno jakas naznaczona i pewnie jeszcze bez gumy dalaby ci bo jej to juz lotto:D Normalne (klasy zwyklej) divy biora 100-200 za h, im cena mniejsza tym za wszysytko doplota i dojazd zawsze jest oplacany extra.

Gość stary hedon
no dobra przyznam się, zadzwoniłem po panią Czesię, bezdomną z dworca, zgodziła się obciągnąć za stówę. Ale zrobiła to super :classic_cool:

Gość gwiazda polarna.
świetnie obciągała? :O w gumie to co to za świetność...a jak bez gumy to gratuluje braku mózgu ja bym sie brzydziła że złapie syfa a fe skoro dziwka zgadza sie bez gumy to pomysl ile razy przedtem sie zgodziła...bleeee