Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bo normalnie nie jarze

matko wytłumaczcie mi o co kaman w tym foteliku !

Polecane posty

Gość refólacja zagłowka jest od 135
dzieci ponizej maja po prostu zlozony. nie jestwymogiem ze do fotelika dziecko ma tyle miec

"Jeżeli z fotelika ma korzystać młodsze lub niższe dziecko, ( o wadze min. 15 kg.), należy upewnić się czy wzrost dziecka pozwala już na korzystanie z takiego modelu fotelika: pas barkowy będąc wsunięty do czerwonej szczelinki, w zagłówku ustawionym na najniższym poziomie, musi przebiegać bezpośrednio nad ramieniem dziecka." czyli sadzasz i patrzysz czy np metr wzrostu styka zeby pas nie uwieral i jak pasuje to ok. minimalna musi byc waga

Gość bo normalnie nie jarze
acha ..czyli na 4 latke o wadze 18 kg bedzie pasił ? :D

Gość tez przyszla
będzie;-)

nie wiem, sama nie mierzylam tego modelu, a ile ma wzrostu corka? moja po 3 urodzinach przeniosła sie do tego typu ale RECARO i pasowal, miala niecaly metr

aha tylko polecam kupic jakis ochraniacz na pas, bo jak moja usypiala to mimo ze pas pasowal to jak sie czasem lekko przechylila to obcieral na poczatku. Teraz ma ponad metr i juz ochraniacz nie potrzebny

Gość Autorko ile ty masz lat?
Piszesz jak gnojówa po zawodówce robiąca na taśmie przy pakowaniu mięsa. :o Weź no trochę nad sobą popracuj, bo dzieciak będzie miał straszną siarę jak gdzieś z tobą wyjdzie. T r a g e d i a.