Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rossomamma1279

Skrobanka - skutki

Polecane posty

Gość a ja wole ciasto czekoladowe i
tak w polsce poki co jeszcze ta zagrazajaca zdrowiu, ale nie w kazdym aspekcie, brane jest pod uwage tylko zdrowie fizyczne, nie psychiczne. Nasi politycy nie znaja nawet definicji zdrowia, cos tak podstawowego. W belgii, w holandii, w niemczech, na ukrainie usuna legalnie z usmiechem na twarzy. Nie mozna rodzic na sile.

Gość wredniucha05
nie jestem konserwatywna, ale pro aborcyjna jak najbardziej - a ciebie uważam, za głupią gówniarę - to wyzywanie ludzi od nizin społecznych i wyśmiewanie się, że ktoś może zarabiać 1500zł o obie właśnie świadczy, że jesteś człowiekiem z gminu

Gość Rossomamma1279
Ciasto czekoladowe- Dokładnie poza tym to wybór kobiety czy chce urodzić a na pewno nie państwa

niestety w polsce najlepiej jakbys co roku rodzila, jeszcze najlepiej isc do sekty kk i im sie oddac pierwszy raz, Polski rzad na kazdym kroku pokazuje ze w Polsce kobieta to nikt. Nizsze pensje, zakaz aborcji, jak juz sa matki to maja pod gorke, ehh i to jest kraj UE

Gość Rossomamma1279
Wredniucha- no właśnie o tym poziomie mówiłam

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
rosso,a ty taka nowoczesna jestes,ze uwazasz,ze kazdy powinien sie skrobac,kiedy tylko chce????ty masz mozg dziewczynko?chyba nie. aborcja to nie srodek antykoncepcyjny

Gość wredniucha05
daj sobie już spokój

Gość Rossomamma1279
Mmmm... - nie mówię każdy powinien ale każdy powinien mieć prawo

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
a moze nie rodzic co rok,tylko sie zabezpieczac?to nie jest trudne

Gość Rossomamma1279
Wredniucha - to moj temat jak ci coś nie pasuje to przestań pisać . Płakać nie będe

Gość Przewielebny pastor Fiutazy
to głosujcie dalej na kato-talibów i kato- ajatolachów typu Ziobro, czy jakieś poyebane baby z PiS-u

w belgii mozesz powiedziec ze pracujesz jako modelka i ciaza zniszczy Ci figure i nie bedziesz mogla zarabiac poniewaz Twoje cialo bedzie 'brzydsze' i masz skrobanke garantowana. 1 - zdrowie psychiczne, ladna dziewczyna, pewna siebie ktora nabawi sie kompleksow, 2- moze nie miec za co sie utrzymac tracac prace, jest ryzyko ze bedzie biedna.

Gość Rossomamma1279
Mmmm... Nie mówię o wielu ciazach tylko 1,2 skrobankah . Poza tym żaden środek anty nie daje 100 proc pewnosci

Gość Rossomamma1279
Pastor fiutazy - Dzięki Bogu za Po przynajmniej PiS nie rządzi

mmmmmmmm - nie zrozumialas ironii. Mozna sie zabezpieczac, ale zade zabezpieczenie ne daje 100% plus to ze kazde tabletki nie sa dostosowane do wahan Twojego zdrowia, prezerwatywa moze peknac itd.

Gość Rossomamma1279
Ciasto czekoladowe- Bo Belgia jest nowoczesna a w PL nadal średniowiecze

wole placic podatki na skrobanki niz na kosciol, jakby do tego doszlo

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
nie jestem katolem,ani pisowa konserwa,ale uwazam,ze ta ustawa ,ktora jest, jest ok. skrobanka,to nie wizyta u dentysty,moga wystapic powiklania,typu niemoznosc donoszenia ciazy itp,itd,nie wspomonajac o tym co dzieje sie z psychika niektorych kobiet. jestesmy juz tak nowoczesnym i tolerancyjnym spoleczenstwem,ze az niedobrze mi sie robi.nie bede wyjezdzac z moralnoscia,ale co by nie mowic,nie idzmy na skroty. podstawa,to odpowiednia edukacja seksualna,a nie skrobanka na zyczenie.

Gość Rossomamma1279
Ciasto - ja tez bo wiara to nasza prywatna sprawa i nie powinna mieć nic wspólnego z państwowymi pieniędzmi , poza tym czemu ateisci,buddysci itp. Maja lozyc na kościół katolicki

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
ja ciebie w ogole ,poprostu nie rozumiem i tyle. a argument typu modelka ,figura,to zenujacy jest.

Gość wredniucha05
""Ciasto - ja tez bo wiara to nasza prywatna sprawa i nie powinna mieć nic wspólnego z państwowymi pieniędzmi "" skrobanka to również twoja prywatna sprawa i nie powinna mieć nic wspólnego z państwowymi pieniędzmi - zapłać za nią sama

Gość Rossomamma1279
Mm... - nikt nie twierdzi ze jest to jak wizyta u dentysty ale nie powinnismy jako naród zabierać ludziom praw (jak przerwanie ciąży) które w innych krajach są oczywiste

Gość Rossomamma1279
Mm... - nikt nie twierdzi ze jest to jak wizyta u dentysty ale nie powinnismy jako naród zabierać ludziom praw (jak przerwanie ciąży) które w innych krajach są oczywiste

ale powinna byc mozliwosc aborcji, dla kazdego. A to ze aborcja jest nielegalna, nie znaczyze nie istnieje. Wrecz przeciwnie. Wiec dlaczego po prostu tego nie mozna zalegalizowac? Jak ktos nie chce ciazy, to sie jej pozbedzie - i prawidlowo, robi to co chce bo ma takie prawo - ale kobieta przed aborcja zawsze ma kilka wizyt u psychologa, ktory pomaga podjac decyzje, wiec to nie jest takie zle

Gość Rossomamma1279
Wredniucha - a co ty tu jeszcze robisz ? Wynocha z topiku

Gość Rossomamma1279
Ciasto czekoladowe- to jest polska ( specjalnie z małej litery) tego nie ogarniesz!

Gość wredniucha05
jak będę miała ochotę

Gość wredniucha05
w tym kraju właśnie tak jest, bo mieszka tu masa ludzi takich mądrych jak autorka tego topiku

Gość mnmnmnmnmnmnzszsz
nie chce tu wyjezdzac,z pisowymi tekstami,typu prawo do zabijania itp,ale naprawde nie widzisz,ze to jest naganne?jestem za antykoncepcja,in -vitro,nawet za tabletka po,jak najbardziej, Ale aborcja NA ZYCZENIE,nie

Gość Rossomamma1279
Wredniucha - to jak już tu jesteś to wnos coś SENSOWNEGO do topiku chociaż