Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co ja mam pwoiedziec, zaraz

Proszę o SZCZERĄ ocenę facetów i rady dziewczyn.

Polecane posty

NIE KASUJCIE MI TEMATU BO PISZE TU Z PROSBĄ O PORADĘ!! Tylko bez owijania w bawełne, wrażliwość mam już dawno za sobą, W staniku jeszcze jako tako wyglądają,ale bez...A mam dopiero 18 lat [prawie]. W ciągu roku urosły i tak zostało,masaze, balsamy nic nie daja, prosze o jakies skuteczne rady.Moze metoda macrolane pomoze podniesc??? Prosze o jakies madre rady, nie te typu ze facet zaakceptuje bo cos tam cos, chce sie ze soba dobrze czuc i szybko wyzbyc kompleksow, bo nie chce ciagle byc sama.http://www.voila.pl/182/591wi/?1

słucham? jaka dziwko? prawik twoje zdanie to akurat sie nie liczy

Gość annia.....................
Zacznij stosować bardzo zimne prysznice.W ogóle ,to nie jest żle.

Gość ju6j6iui
Są ćwiczenia na biust, I masaże zimną wodą też przynoszą świetne efekty.

Gość ju6j6iui
Są ćwiczenia na biust, I masaże zimną wodą też przynoszą świetne efekty.

Gość prawictwo pospolite121
w takie też można sie wtulić . Moim zdaniem nie ma powodu do kompleksów .

Robilam naprzemienne prysznice, masaze, stosowalam balsamy push up i kompletnie nic a poswiecilam pol roku dzien w dzien.

Gość prawictwo pospolite121
zwisają to fakt , ale nia ma rozstępów wiec nie jest tak zle .. A spotkałem sie kiedys z piersiami w internecie ktore mają rozstępy i to była porazka

jak sie przyjrzec to mam kilka bialych... heh jestem jak jajko niespodzianka , w staniku ok a jak zdejme to facetowi szczena opadnie :D

Gość gacuś
masz chyba zły stanik

moze i mam, ale musze isc do brafitterki zeby mi dobrze dobrala. grunt ze w tym co teraz mam jest mi wygodnie bo rzadko ktory stanik na mnie dobrze lezy

nikt nie ma pomyslu? zadna dziewczyna nie robila cwiczen czy czegos co moze polecic?

Gość gacuś
robiłaś ćwiczenia?

Gość gwiazda polarna.
może regularny basen

robiłam z hantlami, pompki, i te co dlonie sie zlacza jak do modlitwy i uciska,.

Gość cb c bvn
widac ze jestes mloda ale cyc wisi i nikt mi nie powie ye duze piersi stercza.

Gość jasne jasne
Ojej :/ Ćwiczenia to swoją drogą. A ja radzę oprócz tego zainwestować w dobry biustonosz kupiony w profesjonalnym salonie z brafittingiem.

no dobrze tylko co mi da biustonosz? zmieni ksztalt biustu gdy beda bez stanika? podniesie je? mi sie wydaje, choc nie wiem czy slusznie, ze to nie zwis tylko taki ksztalt.. bo przeciez to niemozliwe zeby okragłe cycki sie spłaszczyły. one są jakby kształtu lezki

Gość mam takie same
cycki tyle ze jak mialam 18 lat to byly bardziej stojace, teraz mam 34 lata i wygladaja bardzo podobnie do twoich

Gość o matko zwisy
jak jamnika uszy , jakie wielkie przeochydne brązowe brodawy wiesz co bez urazy ale nie dopuszczaj do sytuacji rozebrania ich ze stanika przy facecie, niesmaczne to jest nie wyobrażam sobie co będzie jak urodzisz dziecko bedziesz musiała je zawijać , nie chce cię dołować ale z tym nic nie zrobisz ,taka natura , jaką masz wage do tych piersi ?

Gość o matko zwisy
cos mi sie wydaje ze masz koło 30 tki , nie kłam nas widać to po brzuchu wisi ci fałd flakowaty

Gość jasne jasne
Dobry biustonosz da bardzo dużo. Podtrzyma i uniesie piersi, ale nie na ramiączkach jak standardowe, tylko na obwodzie, idź chociaż przymierz, zobaczysz jaka jest różnica i owszem zmieni trochę ich kształt jeśli będziesz miała w końcu dobrze dopasowany. I przede wszystkim biust nie zmieni się już na gorsze. Ja idę o zakład, że przynajmniej w 50% to jak on teraz wygląda zrobiłaś właśnie przez złe biustonosze, które w ogóle Ci tych cycków nie podtrzymują.

poki co nie mam komu sie pokazywac:) mysle o jakims zabiegu ale nie wiem co i jak. przecież napisałam że mnie nie rusza wasze zdanie, tzn w pewnym sensie pewnie jakos te opinie biore pod uwage skoro juz zapytałam ale nie wywoluja zadnych emocji, wiec nie rozumiem po co najpierw piszesz to i tamto a potem dodajesz ' bez urazy ' ? Mam 18lat w lutym koncze.. I waze 65-67 przy 168. Boje sie chudnac choc chce.

aha i brodawy jak to określiłaś, gdybys nie wiedziała nie zależą ode mnie napewno, a od genow

Gość nie widze .........
fajne są , tylko brodawki trochę dziwne , posłuchaj rad o tym biustonoszu piersi sie deformują , sa obwisłe jezli nie nosimy odpowiednich staników

Gość Wezcie sie odpierdolcie
od autorki, ladne ma piersi, niejeden chcialby takie podotykac i zasypiac wtulajac w nie kazdego wieczoru;) I pisze to jako baba! Autorko przede wszystkim dobrze dobrany stanik podniesie Twoj biust i sprawi, ze nabierze bardziej odpowiedniego ksztaltu.

Gość izusia.87
kurcze faktycznie Ci wisza ja mam 25 lat i jedno dziecko mam mniejszy biust ale teraz to się podbudowałam:P

Gość cyce w Afryce
jak u miss Afryki wargi do piersi piersi do wargi wargi do kolan