Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna124

Prezent dla młodej pary:)

Polecane posty

Witam Pod koniec sierpnia, będę świadkową u mojej siostry. Dlatego chcę zasięgnąć rady czy wykupienie dla nich "romantycznego weekendu" gdzieś nad morzem czy też w górach, będzie odpowiedni, czy też mi zbytnio coś takiego nie wypada?? Rozglądałam się w internecie i widziałam wiele tego rodzaju ofert. Chcę zaznaczyć, że siostry nie zapytam czy podoba jej się taki pomysł bo ona jak zawsze powie mi "Nie zawracaj sobie głowy, nie chce nic od Ciebie" ble ble bleee. A ja chce dać jej coś wyjątkowego, bo ona taka własnie jest

Gość Kochanie Ty NIE moje
Jesli lubi wyjezdzac zwiedzac czy chodzic po gorach to mysle ze pomysl jest super

Gość bgdhbghbg
a mnie by się nie podobał. bo to ja bym chciała decydowac kiedy jade na urlop i gdzie.

Gość straooonika
Pomysł super,tylko nie wybieraj gdzie i kiedy ,raczej podaruj im bon z biura turystycznego,sami sobie wybiorą gdzie i kiedy pojadą

Gość klaudia1617
pomysl jak najbardziej super,

Gość norwegia moj dom
Pomysl jest świetny! z chłoapkiem też taki prezent sprawiliśmy przyjaciołom na ślub. Przecież nikt nie każe odrazu wybierać dfaty kiedy dokładnie musisz na wakacje jechać! My akurat zrobiliśmy tak, że kupiliśmy im vouchery do wykorzystania w ich ulubionym spa w Międzyzdrojach i sami mogli po ślubie zdecydować się kiedy chcą na tydzień pojechać do spa/hotelu i odpocząć po weselu (przecież to jest wykańczające!!) :) http://miedzyzdrojespa.pl/day_spa/cid/515

Gość hmmmmmm ????
świetny pomysł ... naprawdę bardzo bym się ucieszyła z takiego prezentu:)

Gość dorociczka
tez bym się ucieszyła z takiego prezentu

Gość Anginka 28
coś praktycznego :) może coś potrzebują do mieszkania?