Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ggość

Chciałabym zamknąć oczy i cofnąć się do stycznia.

Polecane posty

A tak narzekałam, że 2011 był nudny i monotonny :O od samego początku 2012 r muszę stwierdzić, że się nie nudziłam :O wrażeń aż za nadto :( szkoda, że więcej tych negatywnych ! Ale i tak było bosko :classic_cool: I nie żałuję żadnej chwili z nim spędzonej :)

Gość nie piszemy (:
"za nadto" tylko "zanadto". Kiedy Polacy nauczą się wreszcie poprawnie pisać, co za wszechobecna tendencja do rozdzielania wyrazów

Gość nie piszemy (:
"za nadto" tylko "zanadto". Kiedy Polacy nauczą się wreszcie poprawnie pisać, co za wszechobecna tendencja do rozdzielania wyrazów

Pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam :) Tak naprawdę w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi :) Rozmawiałam z kimś innym, z reszta byłam zauroczona wtedy w innym facecie tam obecnym :) Byłam z nim w jednym pomieszczeniu, on coś opowiadał moim znajomym..ja go nie słuchałam :) Jednak drugiego dnia wszytsko się zmieniło. Ale nie do końca. Dopiero po 4 dniach zrozumiałam, że on jest moim sensem życia...rozpłynęłam się :)

"Pamiętam jak pierwszy raz go zobaczyłam Tak naprawdę w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi Rozmawiałam z kimś innym, z reszta byłam zauroczona wtedy w innym facecie tam obecnym" to przerażająco podobne do mojej ostatniej historii :O zwróciłam co prawda uwagę ale pomyślałam,że nie jest za bardzo w moim stylu, ale pozniej...ah zapomiałam o moim ideale dla niego 😍