Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalna:)

Depilacja Penisa.

Polecane posty

Gość Normalna:)

Witam. Bede mowic prosto z mostu i oczkeuje normalnych odpowiedzi ,poza tematem prosze nie pisac. Mianowicie chodzi o to ,ze mam takia pytanko ,wraz z chlopakiem ,zdecydowalismy na depilacje miejsc intymnych i chcialabym sie dowiedziec ,czy jezeli chlopak zrobi to Masyznka w sposob Klasyczny. Bedzie mial jakies powiklania w sensie pieczenie? I czy te odrosty ktore sie pojawia bardzo będą mi(nam) przeszkadzaly w seksie? Pozniej systematycznie bedzie sie tak Golic ,ale czy te odrosty jak sa takie Malutkie daja sie powaznie we znaki ? Prosze o odpowiedz doswiadczonych.(najlepie Kobiet.) Dziekuje.

Gość miłośnik_stópek
najlepiej normalną maszynką, ja się depiluję tam regularnie co 5 - 6 dni, podczas prysznicu, w niczym te odrastające włoski nie przeszkadzają

Gość młody, zwinny i chętny!
pierwszy raz zawsze piecze i niekomfortowo sie chodzi ale po 3-4 dniach jest ok. polecam zwykle jednorazowe maszynki. ps. nie pomylcie z tymi do twarzy! :D

Gość terecha :)
Kupcie sobie krem do golenia okolic intymnych do wrażliwych miejsc ;) nic nie powinno piec ani boleć ;) włoski przez to stają się delikatniejsze jak odrastają niż jak byś goliła jednorazową maszynką :)

Gość acordeon
Zamiast reklam rozpalcie ognisko i stańcie nad nim w rozkroku...