Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amanda C. 24

Moi znajomi mnie unikają bo nie chcę z nimi uprawiać seksu

Polecane posty

Gość Amanda C. 24

Nie raz bywaliśmy razem na imprezach i fajnie było, ale ja umiem się kontrolować i nigdy nie puściły mi hamulce. Ostatnio jednak w ogóle nigdzie mnie nie zapraszają. Jedna koleżanka powiedziała mi ze mam opinię dziewczyny która nie chce uprawiać seksu na imprezach i dlatego nikt mnie już nie zaprasza. Jestem cnotką i takiej tam nie chcą. Co za czasy. Jak to jest, że teraz wszędzie trzeba iść na całość? Kiedyś nie było tak brutalnie. Ludzie się przyjaźnili, kolegowali, dobrze się bawili, a teraz już tylko pijaństwo, dragi i seks. Chyba nie ogarniam świata.

Gość kaskaaaaaaaaaaaa
zmien towarzystwo wbrew pozorą są jeszcze normalnie porzadni ludzie

Gość ifjj
Po co Ci tacy obyczajowi menele? Fajnie, że jesteś dziewicą. Po tym można poznać szanującą się dziewczynę.

Gość Minodues
To co opisujesz to jakis science fiction dla mnie. Daj sobie spokoj z takimi ludzmi. Sa tez normalni bezinteresowni ludzie.

Gość ggggggiiik
tytuł mnie rozje*ał, wybacz :D. To nie są znajomi tylko jacyś zboczeńcy, którzy są żądni orgii. Młodzi, ale już nie nastolatkowie. Ze znajomymi to się idzie do klubu potańczyć i piwo wypić albo drinka a nie rżnąć po kolei w rytm muzyki :D

Gość wejherland
autorka ma rację,trochę źle ujęte..ale czysta prawda!:O:(:D