Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beberrelere

Jutro przejde pieszo 100km. To moj sprawdzian

Polecane posty

Gość beberrelere

Do tej pory max przeszłam dziennie ok 50km... Jutro wychodze rano o 5 rano i ide. Mam nadzieje ze dojde do Warszawy w ok 12-14 godzin , od chodzenia bardzo sie chudnie, juz mi brzuszek sie zmniejsza nie mam tej wstretnej faldy, na twarzy schudłam :)

Gość beberrelere
mam tylko nadzieje ze bedzie ciepło i słonecznie jak dzis. Nie ma nic gorszego jak wiatr prosto w oczy :O

no i super :) jesteś dowodem na to, że każdy może schudnąć, tylko trzeba wziąć się za siebie zamiast jęczeć :)

Gość ale 100 km to przesada...
zwlaszcza, ze szybko robi sie ciemno i zamiast dojsc do Warszawy, potraci Cie samochod... :o skoro przeszlas 50 km, to teraz probuj 60, nie 100. Nie szarzuj. To glupota.

Gość cirrusik
Jutro w Twoich okolicach bedzie rano padać wiatr bedzie słaby a temperatura wyniesie do 8 stopni max. Podziwiam Cię ... powodzenia i uważaj na siebie

Gość cirrusik
Jutro w Twoich okolicach bedzie rano padać wiatr bedzie słaby a temperatura wyniesie do 8 stopni max. Podziwiam Cię ... powodzenia i uważaj na siebie

Gość ale 100 km to przesada...
milo, ze ja podziwiacie, ale dobrze by bylo, gdyby odezwal sie tez w Was glos rozsadku. Nie zwieksza sie tempa treningu z dnia na dzien o sto procent! To zabojcze!

Gość adjmjmpwg
ja radze zwiekszac o 10km a nie z 50 nagle do 100. Podejrzewam ze nogi cie rozbolą, ciemno sie robi ok 16.15 i pewnie dalej pojedziesz pociągiem czy autobusem. Wiem bo sama jezdze czeso rowerem i nagle zachcialam jechac 108km do krakowa, wczesniej jezdzilam ok 40-60km, wymięklam na 82kilometrze i doczołgałam sie do dworca pkp :D dobrze ze bylam blisko stacji a nie w polu, burza sie zaczela, ciemno , glodna bylam cala mokra i duszno jak to latem

Gość w poniedxiałek z rana
Wszystko pięknie, ale koleżanko 100km to nie przejdziesz, bo to fizycznie nie jest możliwe. Sama dużo chodzę, i powiedzmy 3km, można przejść w 45 min, no może półgodziny przy bardzo szybkim tempie, czyli max w godzinę 6km (naprawdę i tak zawyżam), policz sobie ile to będzie w ciągu dnia:) Ale zgadzam się z Tobą, chodzenie wyszczupla i w ogóle rozkręca cały organizm, też polecam:))

Gość tez cos dodam.
a te 50km w ile przeszlas? 10godzin? 100km nie dasz rady w 12, po kilkudziesieciu km stracisz szybkie tempo i bedziesz szła 3-4km/h, do tego nie jestes chudzinką i jest ci trudniej. Nie chce cie zniechęcac ale mozliwe ze dojdziesz przed polnocą, zmęczona, wykonczona z bolącymi stopami albo jak wyzej ktos pisal pojedziesz pociągiem zrezygnowana :)