Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy on to prawiczek

zupelnie tego nie rozumiem, o ile rozumiem facetow ze nie chca sie wiazac

Polecane posty

Gość czy on to prawiczek

bo to normalne, facet to lowca i lubi zdobywac, zwiazek to ciezar itp. o tyle nie rozumiem jak facet mogac bez zobowiazan przeleciec laske nie robi tego (nie mowcie ze laska jest brzydka, bo sam ja poderwal, zreszta wie jakie ona ma powodzenie a mimo to pogrywa z nia i odmawia seksu)

Gość a może on
najzwyczajniej w świecie ma swoje zasady i nie przelatuje dziewczyn ot tak sobie? jeszcze sa na świecie ludzie z zasadami

Gość bebzon
widocznie nie jest szmaciarzem i nie bzyka takich szmat jak ty 🖐️

Gość a może sępi na gumy
a może dzieli pokój ze starszą siostrą i nie ma gdzie pukać dziewuch :D

Gość czy on to prawiczek
no przestancie ludzie ,badzcie powazni, gumki mialam, on byl u mnie, wolna chata, nic tylko brac :( od tamtego dnia mam depresje, chyba pojde do psychologa, nikt mnie tak nie potraktowal

Dawaj adres :classic_cool: A tak poważnie to może ma jakieś problemy, stulejkę albo miał kolkę jelitową i bał się "puścić bąka" :D

Gość hehe fajnie to ty
siebie traktujesz :D:D:D:D jak długo go znasz? od jak dawna jesteście parą? może najzwyczajniej w świecie koleś należy do tego wymierającego gatunku który czeka z sexem do odpowiedniego momentu? nie mówię że do ślubu ale może np chce bardzo dobrze znać osobę z którą to robi i wiązać z nią jakieś plany, czuć coś do niej więcej niżp ociąg fizyczny? nie każdy facet to samiec który tylko patrzy gdzie by tu zaliczyć

Gość czy on to prawiczek
wlasnie nie moge go olac, bo sie zakochalam :( on mnie rozkochał i pozostawił z chucią :( teraz chocby nie wiem jaki przystojniak stanal na mojej drodze to nie zwrocilabym juz uwagi...tak bardzo go pragnę :(

Gość czy on to prawiczek
chyba nie jestesmy parą, a przynajmniej nie prosil mnie o chodzenie, znam go jakies 2 tygodnie... juz zdazyl mi o calej rodzinie opowiedziec, wypytac mnie o moja... duzo o sobie wiemy :) nie wiem na co tu czekac

Gość to był magellan
lecz się kobieto psychiatrycznie najlepiej :o🖐️

Gość hehe fajnie to ty
a ja bym się na twoim miejscu cieszyła że po raptem 2 tygodniach nie w głowie mu jeszcze sex bo to oznacza że cię szanuje a nie traktuje jak dmuchaną lale :) a dwa chodzić to można do sklepu po bułki a z drugim człowiekiem się jest i nie potrzebne tu pytania to się wie czy się jest czy nie parą :)

Gość to był magellan
nic nie miał, Magellan robił za obserwatora :classic_cool:

Gość ghfhfdf
a moze on chce sie z toba spotykac ale narazie bez finalu w lozku, moze lubi stopniowac przyjemnosci, wiesz , najpierw chce pochodzic troche na randki, lepiej cie poznac, poflirtowac, sprawic by to uczucie dopjrzewalo, on chce przezyc romans a ty liczysz na szybki numerek, nieladnie :P

Gość czy on to prawiczek
czy siedzenie i rozmawianie to jest randka? :O okej, ja moge poczekac z seksem, ale chciałabym wiedzieć na czym stoję, czy mogę liczyć na coś? bo nie chcę sie napalać, a potem sie okaże,że z seksu nici :(

Gość yzf
to z nim o tym porozmawiaj :))