Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cialaputa

Panie rejestratorki

Polecane posty

Gość cialaputa

Na początku miesiąca zarejstrowałam się do ginekologa. Sprawa była nagląca ale postanowiłam że lepiej wcześniej sie zarejestrować i poczekać na termin niż sterczeć w kolejce od 7 rano. Tak więc przychodzę do szpitala i od razu wchodzę do ''rejestrowni'' gdzie dwie (nie do końca)miłe panie siedzą przy biurkach, popijając kawkę. Pierwsze co trzeba to potwierdzić rejstrację. Zapytałam czy moja karta jest zaniesiona do Pani dr. Tak. Rozwiałam wszelkie wątpliwości podając dokładne dane osobowe i adres. Tak na wszelki wypadek. Czekam w kolejce. Wchodzi pierwsza osoba, za nią następna. Ginekolog wywołuje kolejne osoby, ja ciepliwie czekam na swoją kolej. Mija godzina, dwie, trzy. W końcu po 3 i pół godziny jako przedostatnia wchodzę do gabinetu. Lekarka patrzy na mnie wilekimi oczami i mówi '' ale kotku ja nie mam twojej karty, byłaś zarejestrowana?'' Co o tym myślicie ?

Gość cialaputa
Klęłam na cały regulator, myślałam że otworze drzwi ''pań rejestratorek'' z buta. W końcu sama zaniosłam tą pieprzoną kartę i rzuciłam z całej siły na biurko lekarce

Gość Dlaczego zmieniłaś tytuł?
Zły był?

Gość cialaputa
zmieniłam bo stwierdziłam że opryskliwy tytuł odstręcza od dyskusji