Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzodkiewka na bakterie

Chora tarczyca-moje leczenie i sposoby:)

Polecane posty

Kilka miesiecy temu, zdiagnozowano u mnie raka tarczycy, wole guzowate, tarczyca bardzo powiekszona, guzki tarczycy zimne, tchawica bardzo zwezona, co do prowadzalo do czestych zapalen oskrzeli.No i koniecznosc wyciecia gruczolu tarczowego.Moja decyzja osobista, po dlugich przemysleniach i informacja na temat chorej tarczycy postanowilam, ze nie poddam sie operacji, wole jest zbyt duze i nachodzi na nerw krtani, co oznacza ze po operacji grozi utrata glosu lub znaczna wada wymowy. Moja decyzja szukam innego lepszego rozwiazania.Tak wklasnie wszystko sie zaczelo, dodam ze moj stan zdrowotny byl ciezki.Po wielu dniach poszukiwan, czytania na temat chorob tarczycy...znalazlam rozwiazanie i leczenie.

Trafilam tez na ciekawy program w tv, o chorobach ktore sa nieuleczalne a ludzie wyszli z nich calo i obecnie sa zdrowi, mimo tego ze larze nie dawali im zadnych szans.Byl tez program o kobiecie ktora podobnie jak ja tez walczyla z rakiem tarczycy, nie zgodzila sie na operacje podobnie jak ja, postanowila wyleczyc sie sposobami naturalnymi i udalo sie jej, po 2latach tarczyca wrocila do prawidlowych rozmiarow a guzy zniknely, zaczela prowadzic swoj wlasny program w Stanach i nauczac o naturalnych metodach leczenia chorob nie tylmko tarczycy, wiele osob z nieuleczalnymi chorobami wyzdrowialo.W tym czasie autorka programu przechodzila zalamnie, po rozstaniu z partnerem, w czasie tego zalamania wrocila do dawnych nawykow zywieniowych i choroba powrocila ponownie, lekarze nalegali na operacje, jednak autorka ponownie wrocila do zdrowej diety i choroba poraz drugi zniknela, teraz jej nauczanie jest jeszcze bardziej cenne, dwa razy udalo jej sie zwalczyc raka tarczycy, metodami naturalnymi. Jak to wyglada ze mna, ja tez zmieniolam diete i zaczelam zdrowo sie odzywac, wszystko idzie ku dobremu, tarczyca zmniejszyla sie o kilka mm, guzy tez sa mniejsze, wszystko idzie ku dobremu, lekarze mimo tego, ze widza poprawe wysmiewaja mnie i mowia ze to wariactwo co ja robie. Moj stan zdrowia znacznie sie poprawil, przestalam chorowac na zapalenie oskrzeli i anginy, tchawica juz nie jest w tym samym stopniu zwezona, byla tez bardzo przesunieta na strone prawa, zaczyna wracac na swoje miejsce.Wiem ze jeszcze troche czasu minie nim znowu bede zdrowa, ale tez wiem ze calkowicie moga ja sama wyleczyc.

Gość ggh
co jadlas?

Gość gość
chyba sie nie udało :-/ ....

Gość gość
no,widac sie nie udalo

Gość gość
no,widac sie nie udalo