Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi-ania

Kreatywni w związku.

Polecane posty

ja i moja też najmłodsi, ale ja ze swoją matką to przez cały tydzień tyle nie gadam co moja ze swoją w jeden wieczór:)

Mamuśki to masakra. Mój też jest najmłodszy, ale na szczęście nie specjalnie związany z matką - bo to "zimny chów". Ale przez to ma problemy z okazywaniem uczuć :(

albo teściowe;) {Ania nic nie doszło nadal? weż sprawdź w tych spamach albo koszach]

Ja ze swoja też kiedyś dużo rozmawiałam, ale jak zauważyłam, że to działa destrukcyjnie na mój związek to zmniejszyłam ilość kontaktów. Dzwonię do niej raz w tygodniu, raz na dwa. Różnie, ale ograniczam do minimum.

u nas moja tego nie widzi, "to przecież mama" mama jest najważniejsza "niech bida śpi" - tam śpi a w małżeństwie się budzi...

moja tesciowa to aktorka ,potrafi takie szopki odstawic ! Udaje chora ,albo dzwoni i sie nie odzywa ... Teraz to sie z tego smieje ale kiedys nie bylo mi do smiechu... Na chrzcinach mojej mlodszej oszopke odstawila , tak mi cisnienie podniosla ,w sekunde ja uzdrowilam :D

[nie wiem czemu ale nadal nic nie mam] Moja teściowa akurat dla mnie jest ok, nawet czasem opieprzy mojego :) :classic_cool:

moja to typ -swoje dzieci są ok i najlepsze a inni są be i jołopy...

he he ładnie, ja też jak spotykałam się z chłopakami to zawsze najlepsze relacje miałam z ich matkami :D Jakiś dziwny typ ze mnie.

ja się śmieję, że mam e-teściową:) znajomośc nowinek technicznych nie zawsze jest dobra:(

przed slubem to super babka byla, ja z nia wojen nie tocze, mieszkamy od siebie 80 km, zreszta to teraz starsza kobieta . Na wiele rzeczy nie zwracam uwagi.

A moje teściowa mieszka u mnie od kilku miesięcy i jest ok. Są rzeczy, które mnie drażnią ale odpuszczam bo kobitka ma już70 lat.

my najmłodsi mamy przerabane, będziemy się raczej zajmowac rodzicami na starośc...

Anulka:) ale wazne że się połapałaś więc nie do końca blondynka;)

[ufffff nareszcie] no to fajnie, mam nadzieję, że mi się nie dostanie;)

Żono, myślę o tym nieraz i tak mówię, obysmy tylko gorsi nie byli;)

Żona ja chyba będę taka wredna :( mam dwóch synów, więc szanse spore. Tym bardziej, że w dzisiejszych czasach dziewczyny są ... eh szkoda gadać :(

Ania, moja siostra me 3ech i już nie tylko przerośli ale zdominowali, w sumie ma tyle do powiedzenia co gaajowy na statku...