Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi-ania

Kreatywni w związku.

Polecane posty

V34 - eh no nie wiedziałam, że masz dzieci :P No więc sama wiesz jakie to czasem karkołomne zadanie ;)

Wiem Aniu ;) Dlatego polecam aby czasem odpiac te dziatwe od cyca i dac sobie chwile radosci :DOkazuje sie potem że one żyją, ba nawet sie cieszą że mam wywiała :D a Ty jesteś mega zreslaksowana:)

:) Jak dzieci były maleńkie to wyrywałam się regularnie do kosmetyczki - mega relaks. Godzinka w tygodniu a efekty obłędne :) Ale to jedno. Zwykle w związku zaczyna się stopniowe oddalanie i tak było również u mnie. Co z tego, że o siebie dbałam, jak przyszło co do czego to mnie zawsze głowa bolała ;) A tak na prawdę to chowałam w sobie urazy, bo np nakrzyczał na mnie bez powodu. (dobra ja nie widziałam powodu, on chyba jakiś miał tylko nie naciskałam żeby powiedział o co na prawdę chodzi) Najczęściej jemu chodziło o niedobór czułości, sexu z mojej strony, a że to taki typ choleryczny, który ma trudności z wyrażaniem uczuć to była następna kłótnia i następna i mnie wtedy głowa bolała, a on się zn.ów kłócił i mnie znów głowa bolała ..... i tak bez końca.

Ja już dziś muszę spadać, ale jeśli ktoś miałby ochotę opisać swoje doświadczenia z zakresu ożywiania związku to zapraszam :)

Witam:) a ja myslalam ze na cafe to tylko zdradzajacy ,kochankowie i jeszcze cos tam ;) blondi wczesniej pisalam z pomaranczowego i raczej dla zabawy ale...czytajac co niektore posty zaczelo mnie mdlic . Kochanek /kochanka...wiec zalozylam temat tak dla urozmaicenia ;) ale skasowali od razu...

Eh no jak widać zdrady obecnie są na topie. Załamka. Już normalne, moralne postępowanie jest dla ludzi nudne :P

z drugiej strony to trzeba patrzec na to z przymrozeniem oka, bajko -pisarzy nie brakuje ,pozostaje z reguly w swiecie fantazji... Nieraz sobie tak mysle pokus nie brakowalo w moim zyciu ,nieraz w niespodziewanym momecie ;) musze troche popracowac , kurcze pol dnia spedzilan na cafe, ale wieczorem zajrze i cos tam nagryzmole ;) 🖐️

:) Prawda bajkopisarzy nie brakuje, tak jak i okazji do zdrad. Wszystko to kwestia panowania nad sobą. Też spadam po dzieci. Wieczorami nie zaglądam ;) teraz mam raczej udane życie rodzinne - oby jak najdłużej :).

Gość czaruus 5000
moje drogie az milo uslyszec normalne kobiety ktore szanuja siebie i swoje malzenstwo. ja caly czas walcze o zone i o rodzine. czasami brakuje tej kreatywnosci, spontanu...

Gość czaruus 5000
a zycze szczescia, sily i wszystkiego co najlepsze wam i waszym rodzina. zajrze tu jutro. moze bede mogl sie troche poradzic co??

Witajcie :) Miłego dnia wszystkim 🌼 Zapraszam kreatywnych - chętnie się czegoś nauczę i sama podzielę pomysłami :D

Hej hej :) Witam gości. Miałam problem z kafe. Nie chciało mi postów wysyłać :( 4D45 - na @ nic nowego nie mam.

Gość acordeon
witam ja często prowadziłem wojnę w domu o tzw (ból głowy) raz z lepszym raz z gorszym skutkiem

Gość acordeon
dzisiaj jeszcze nie ale wczoraj było aż nadto

Gość acordeon
no typowe tak jak tobie ciągle się chce,ja jestem zmęczona,....

Tak - do kochanków zaglądam regularnie. jak sobie tam poczytam to wtedy doceniam to co am :P A ból głowy :) standardowa wymówka - tylko, że mój mąż zawsze odpowiadał, że najlepszym środkiem przeciwbólowym jest orgazm :D

acordeon ja juz wyroslam z bolow blowy ;) no musze sie przyznac ze stosuje czasem taka kare,ale zwykle jak mnie maz wkurzy ide do drugiego pokoju spac, a czesto bywa tak ze przylazi :) w nocy i po karze ;)

Gość acordeon
ja już nie przychodzę jak kłótnia to kłótnia przeważnie kilka dni bywało najdłużej 2 tygodnie i wtedy prace ręczne:)