Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blondi-ania

Kreatywni w związku.

Polecane posty

:D jeszcze pomysla, że jakies penisy oglądasz:P

taaa i do penisow sie smieje ...;) ostatnio pokazalam im filmik z tym sloikiem , zdziwieni gdzie ja takie rzeczy wynajduje, kolezanka ona taka dretwa ,powiedziala ze normalny czlowiek takich filmow nie oglada...

terefere a sama w zaciszu domu napewno też różne rzeczy robi do których nigdy się nie przyzna...

cholera ja wie ,nie lubie takich ludzi i trzymam sie z daleka...choc mam fajna sasiadke i tez wiecznie zgorszona :D przypadkowo odkrylam na pewnym poratalu jej profil, zdjecia bez twarzy raczej typu ginekologiczne. Byly robione w jej mieszkaniu ...

no o tym samym mówię jak to się mówi bułke przez bibułkę a ch goła ręką...

Żona, a w jakim wieku masz dzieci? Wiem, że różnica jest 9 lat :) czytałam jak fajnie 'wpadłaś' :D Moi chłopcy mają 8 i 6 lat.

a jak wpadła?;) to moja najmniejsza i własnie daje mi troszke popalić;)

a no tak ,lekarz stwierdzil ze nie bede mogla juz miec dzieci :D wiec ledwo poszalelismy seksem gora miesiac bez zabezpieczen i...ciaza starsza to juz podlotek w 1 klasa gim. A mala prawie dwa lata , jedna fochy strzela z racji wieku,druga z reszta tez ;)

no to nieźle, słyszałem już o kilku przypadkach że małżeństwo nie mogło mieć niby dzieci, rozeszli się i jedno i drugie ma gromadkę z nowymi partnerami:)

Żono to musiałas u lekarza reklamację złożyc;)

heheh niezły lekarz:) czyli jednym słowem miałas kinder niespodziankę;)

czasami dobre i takie wpadki bo może by się człowiek nie zdecydował na dziecko:)

to racja ,za wygodna juz bylam,starsza w miare samodzielna ... A tak mamy takiego urwisa :) maz sie smial ze ona to taki prezent na pogodzenie ;) zreszta przy malej sie odmlodzilam , starsza to juz niedlugo bedzie kawalera przyprowadzac;)

czasami bywa ze córka i matka rodza dzieci w podobnym czasie i póxnie moze być ciocia młodsza od siostrzenicy;)