Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój facet nienawidzi psów

Mój mąż oddał mi psa do schroniska

Polecane posty

Mojego Lapsika :/ nie chce powiedzieć mi do którego grozi, że jak się nie uspokoje to go uśpią:(

Gość tgreerfe
to ty zagroz że odejdziesz jak ci nie powie,co za cham!

Nie mogę, nie mieszkam w Polsce nie mam gdzie nawet odejść, i co ja mam zrobić :/

Gość dora_dora
co za chamstwo:( ja bym sie zalamala jakby mi tak ktos zrobil..... szukaj psiaka.....biedaczek maly...

No pisze że nic nie mogę zdziałać, nie szukam tu pomocy bo nic nie zrobię, przyszłam się pouzalać

wisi mi ten pies, i tak bede ssać bile tureckiego męża aż po uda

nie moge odejść bo mój facet jest moim alfonsem i stracę klientów

Gość tgreerfe
możesz wyszukać gdzie są najblizsze schroniska i dzwonić

Gość Wolonrariuszka33an
Znam specyfikę schronisk, byłam w jedym wolontariuszką. Na pewno oddał go do schroniska w Waszym mieście, bo raczej nie przyjmują zwierząt do innych schronisk. Chyba, że do jakiegoś prywatnego przytuliska pod miastem. Gdy pies trafia do schroniska, najpierw przez ok dwa tygodnie jest w izolatce, potem trafia do boksu. Dla wiekszości psów to wyrok dożywocia, albo bolesna śmierć. Czemu nie podzwonisz po schroniskach i nie zapytasz, czy trafił do nich taki, a taki pies, oddany przez osoą o takim a takim naziwsku? Powiedz, że to jest Twój pies i został oddany bez Twojej wiedzy i zgody. Niby kto ma go uśpić, jeśli się nie uspokoisz? Nie ma w Polsce takiego prawa, by w schronisku mogli sobie uśpić zdrowego psa, bo ktoś kto go oddał im karze to zrobić:/ Te psy raczej umierają powoli i w męczarniach, a nie dlatego, że zostaną uśpione. Dziwię się, że możesz być z tak bez dusznym człolwiem, który nie tylko Waszego psa ma za nic, ale także Twoje uczucia! W jakim mieście mieszkacie?

Gość Wolonrariuszka33an
Znam specyfikę schronisk, byłam w jedym wolontariuszką. Na pewno oddał go do schroniska w Waszym mieście, bo raczej nie przyjmują zwierząt do innych schronisk. Chyba, że do jakiegoś prywatnego przytuliska pod miastem. Gdy pies trafia do schroniska, najpierw przez ok dwa tygodnie jest w izolatce, potem trafia do boksu. Dla wiekszości psów to wyrok dożywocia, albo bolesna śmierć. Czemu nie podzwonisz po schroniskach i nie zapytasz, czy trafił do nich taki, a taki pies, oddany przez osoą o takim a takim naziwsku? Powiedz, że to jest Twój pies i został oddany bez Twojej wiedzy i zgody. Niby kto ma go uśpić, jeśli się nie uspokoisz? Nie ma w Polsce takiego prawa, by w schronisku mogli sobie uśpić zdrowego psa, bo ktoś kto go oddał im karze to zrobić:/ Te psy raczej umierają powoli i w męczarniach, a nie dlatego, że zostaną uśpione. Dziwię się, że możesz być z tak bez dusznym człolwiem, który nie tylko Waszego psa ma za nic, ale także Twoje uczucia! W jakim mieście mieszkacie?

nie moge dzwonic, bo nie mam telefonu a poza tym nie znam niemieckiego

Gość Wolonrariuszka33an
Właśnie doczytałam, że to nie w Polsce. Obdzwoń schroniska, a durnego faceta zgłoś na policję, że bez Twojej wiedzy oddał TWOJEGO psa. Życie sobie zmarnujesz z draniem...

Gość Wolonrariuszka33an
Właśnie doczytałam, że to nie w Polsce. Obdzwoń schroniska, a durnego faceta zgłoś na policję, że bez Twojej wiedzy oddał TWOJEGO psa. Życie sobie zmarnujesz z draniem...

mój mąż powiedział "jedna suka mi wystarczy" :(

wole byc z nim niz w Polsce, on przynajmniej ma stare audi i jestem z nim w ciazy

Nie mieszkam w Niemczech! To podszywy kocham faceta i psiaka co Wy gadacie podszywy dajcie mi spokój mieszkam niedaleko miasta tu pełno wsi i mniejszych miejscowości nie znam okolicy

Gość tgreerfe
dzwoń do schronisk i pytaj czy jest taki pies,nic innego nie możesz zrobić

Gość Wolonrariuszka33an
To sobie znajdź numery, np. w Internecie, poproś kogoś o pomoc, jeśli nie znasz niemieckiego, opiernicz faceta, zagroź odejściem i zgłoszeniem na policje. Widzę, że Ty sama także masz tego psa w dupie, skoro nic z tym nie robisz. Jakbyś chciała, to byś go znalazła.

Gość Wolonrariuszka33an
To sobie znajdź numery, np. w Internecie, poproś kogoś o pomoc, jeśli nie znasz niemieckiego, opiernicz faceta, zagroź odejściem i zgłoszeniem na policje. Widzę, że Ty sama także masz tego psa w dupie, skoro nic z tym nie robisz. Jakbyś chciała, to byś go znalazła.

Gość Wolonrariuszka33an
Zaczernij sobie nick, bo nie wiadomo, które wypowiedzi są Twoje :) Dzwoń do schronisk i przytulisk, jeszcze nie jest za późno.

Gość Wolonrariuszka33an
Zaczernij sobie nick, bo nie wiadomo, które wypowiedzi są Twoje :) Dzwoń do schronisk i przytulisk, jeszcze nie jest za późno.

przynajmniej nie bede musiala go wyprowadzac na spacer, jestem leniwa krowa i nic z tym nie zrobie

Gość dora_dora
tez mi sie wydaje ze gdybys chciala to bys go znalazla...przynajmniej sprobuj a nie siedz na kafeterii. zrob to dla psiaka;/ a faceta kopnij w tylek. nie mial prawa.

moj maz rzadzi wszystkim, mna, psem, ja nie mam swojej woli, nigdy sie nie szanowalam, grunt ze daje mi jesc

Gość Wolonrariuszka33an
jaka to miejscowość? Schronisk wcale nie jest tak dużo, po jednym w każdym mieście i prywatne przytuliska w niektórych wsiach. Znalezienie psa jest możliwe.

Gość Wolonrariuszka33an
jaka to miejscowość? Schronisk wcale nie jest tak dużo, po jednym w każdym mieście i prywatne przytuliska w niektórych wsiach. Znalezienie psa jest możliwe.

jestem wygodnicka peezda wiec nie pomoge psu, w dodatku jestem egoistką, mam nadzieje,ze mi też nikt nie pomoże gdy bede potrzebowac pomocy

Gość tgreerfe
ja bym wywaliła chama na zbity pysk jak by mi coś takiego zrobił,no to jest nie do pomyślenia po prostu,współczuję ci męża

Mieszkam w małej wsi nie chce mówić co to za kraj - nie nie Turcja ani Niemcy ale ciężko jest bo tak jak mówiłam mieszkam w miejscu gdzie takich wiosek jest dziesiątki..