Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czuły_Krzysiu

Chciałbym spędzić święta z moim skarbem ale...

Polecane posty

Gość pasi-konik
zabierz skarba do swojej rodziny, pozniej odwiedz skarba rodzine i bedzie ok. w czym problem ?

Gość rockaaastyle
jesli ona Ci to zaproponowala to idz . Bo pozniej juz niczego moze niechciec Ci zaproponowac :D zrozumiales?

Ale dla mnie jest to dziwne co najmniej. Jak można spędzać takie ważne święto z obcymi ludźmi? Z jej ciotkami, wujkami, rodzicami, rodzeństwem. No przecież nie jest to rodzina. Nawet nie jesteśmy narzeczeństwem.

Gość rockaaastyle
ale masz problem . ale jesli ja kochasz tzn ze bedziecie kiedys rodzina . ile juz jestescie razem? : )

Gość ty mówisz o świętach
czy o Wigilii? Ja uważam w takiej sytuacji Wigilię za najbardziej rodzinny wieczór, natomiast same święta są okazją do składania wizyt nie tylko rodzinnych, ale również osób bliskich, bardzo zaprzyjaźnionych także. Przecież sympatia nie musi przesiadywać non stop razem z Tobą przy wspólnym stole. Można po przywitaniu się i zjedzeniu kawałka ciasta pójść z ukochanym(na) na spacer, posiedzieć w jego pokoju, czy w inny sposób wspólnie spędzić parę godzin. Wszystko zależy od taktu obu stron

Skąd mam wiedzieć czy będziemy kiedyś rodziną. Jesteśmy ze sobą niecały rok. Jakoś nie widzi mi się kupowanie prezentów dla całej jej rodziny (no bo jak tak z pustymi rękoma) a potem dzielenie opłatkiem :/

Gość rockaaastyle
prezenty ;D dla calej rodziny oszalales? nie musisz robic zadnych prezentow o matko bo padne ..o jejku a nie mozesz isc na godzinke albo pol i pozniej wrocici do domu? ;/

Gość rvvhghk
z dupy masz wiedziec jak nie wiesz skad jak czlowiek drugiego naprawde kocha to chce z nim byc do konca zycia i tworzyc z nim rodzine . kurwa co za frajerzyna

Gość posłuchaj Czuły Krzysiu
bądź i czułym i trochę myślącym chłopakiem. Jak się idzie z wizytą, to na pewno człowiek lepiej się czuje, jak nie idzie z pusta ręką. Obojętne, czy Ty czy Twoja dziewczyna czy razem wymienicie się wizytami w Waszych domach. Tyle pięknych gadżetów świątecznych na każdą kieszeń już w sklepach można kupić. Każdy z Was może np. kupić ślicznego aniołka- zawieszkę czy Mikołaja na choinkę i powiedzieć, że to od Ciebie taki malutki upominek dla domu. Piękne duże ręcznie malowane bombki z różnymi świątecznymi scenenriami można też kupić. Ja osobiście jako przyszła teściowa cieszyłabym się z takiego upominku dla całej rodziny

rvvhghk głupia dziwko na świecie są tylko 2 pewnie rzeczy: śmierć i podatki. Naoglądałaś się seriali brazylijskich czy kafeterii. Prawda jest taka, że ludzie się rozchodzą a Ci co uważają, że ich miłość jest wieczna to pierwsi odpadają bo są po prostu mocno zamroczeni.

Gość mikołajkaaaaaaaaa
spisz ze swoją dziewczyną...ale wigilie osobno? jak sie kochacie to razem. To normalne.

Krzychu etap spędzania świąt ze rodzinami swoją i skarba mam za sobą. Święta spędzane w spokoju bez "Skarbów" są ekstra, ale droga do tej wiedzy jest długa i pełna niespodzianek. :) To zupełnie jak z socjalizmem, to najdłuższa i najtrudniejsza droga do kapitalizlmu ;)

Ale tu nie chodzi o to, że nie chce spędzić świąt z moim skarbem tylko, że może nie chce ich spędzić z jej rodziną. Ona pewnie też by nie chciała ich spędzić z moją bo jest pokłócona z moją matką.

Gość alicjaaaawag
ile Ty masz lat 17? szkoda mi tu marnowac czasu

Gość to może jeżeli
jest pokłócona z Twoja matka jest właśnie najlepsza okazja by się pogodzić? Myślę, ze jeżeli młoda wykaże trochę pokory (w Twoim pisaniu jej nie wyczuwam) to na zawsze będa miały poprawne relacje

Gość dziś na pomarańczowo
rodziny wam nie pasują, a wytrzymać bez siebie nie możecie, to się normalnie umówcie na mieście, czy u jakichś znajomych i po sprawie. w końcu nie trzeba przez trzy dni siedzieć przy stole i żreć, a jesteście parą za krótko, żeby już razem wigilie i inne uroczystości obchodzić. to jest czas dla rodziny, a wy rodziną nie jesteście, baa, nawet nie wiesz, czy będziecie. ostatecznie musicie przecierpieć te 3 dni rozłąki, jak wiele par i nie robić z tego dramatu.

Gość judscfdb
idz sie powies czuly krzysiu takie to okrutne ;

Gość Olafino
a wiesz co mnie to interesuje ? ..

Gość Assiaaa25
Olaf jakie chujowe imię haha pewnie jesteś do tego brzydki!

Gość Olafino
nie mam na imie Olaf :D nie nauczylas sie debilko ze tu sie nie podaje swoich imion? :D swoja droga jestem dziewczyna

Gość Olafino
i jestem pewnie bardziej atrakcyjna od Ciebie karaluchu ;]