Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Haiittii

Poradnia chorób zakaźnych.

Polecane posty

Gość Haiittii

Czy ktoś wie jak wygląda wizyta? Muszę udac się tam z 2 miesięcznym dzieckiem i jestem pełna obaw. Chyba nie przybywają tam chorzy? Boję się, że dziecko mi coś gorszego złapie...

Gość Haiittii
up up

szczerze, to nie wiem, ale na logikę biorąc, to skoro jest to przychodnia chorob zakaznych, to chyba chore osoby można tam spotkac w poczekalni?

Gość ratunkuu
skoro to poradnia to znaczy że będą chorzy, zalezy jak zorganizowana jest przychodnia, u mnie poradnia jest przy oddziale szpitalnym, więc spotyka sie na korytarzu pacjentów w szlafrokach, przywożą chorych z miasta, a obok siedzą pacjenci w kolejce do poradni

Gość Haiittii
To chyba zrezygnuje... My idziemy z podejrzeniem choroby, to mi jeszcze jakies wzw czy gruzlice zlapie... :/

Gość Haiittii
cmv wrodzone. mielismy isc tam na badania. Koszt prywatnie to 500 zl. mamy skierowanie do poradni...

Gość Haiittii
Dzieki, tak zrobie. :)

hihi, wzw złapie z powietrza? :D Nie licz na to. Zresztą w poradni chorób zakaźnych, z chorobami przenoszonymi kropelkowo pacjent trafia najwyżej omyłkowo w poszukiwaniu oddziału/izby przyjęć ;) W zakaźnej, w poczekalni siedzą pacjenci od których nie można się tak po prostu zarazić od przebywania z nimi. I oczywiście zanim tam trafisz upewnij się,że przyjmują dzieci.

Gość a tak btw
to co ? twoje dziecko nie było szczepione na wzw i gruźlicę zaraz po urodzeniu - to przecież obowiązkowe szczepienia. Odmówiłaś? Jak szczepione to czego sie boisz?