Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę schudnąć ale jak?

chcę schudnąć ale jak...?

Polecane posty

jest tez makaron razowy z mąki pełnoziarnistej, ja go kupuje dla dzieci bo uwielbiają makaron. Ryż brązowy, kasze są zdrowe gryczana, jaglana, na śniadanie owsianka na chudym mleku albo wodzie z jabłkiem i cynamonem. Dużo ryb ale takich pieczonych lub gotowanych grillowanych nie smazonych w pleju w panierce itd, do tego dużo warzyw gotowanych najlepiej na parze albo w wodzie ale nie za dlugo bo witaminy stracą i smak, na wodzie z gotowania warzyw mozesz sobie zrobic zupę, dodać zmiksowanego pomidora, garstkę ryżu brązowego i podać to z kleksem jogurtu naturalnego. Oj nie wierzę ze nie umiesz kombinować.

Gość juz podaje ci namiary
ŚNIADANIE Jajecznica na szynce i sałatka wiosenna Sałatka z owoców leśnych, mały jogurt naturalny, jajko na miękko Dwie duże łyżki serku cottage, kabanos, sok z marchwi Kulki z sera bryndza zawijane w plastry łososia wędzonego, kwaśne jabłko LUNCH Befsztyk, warzywa gotowane, sałatka z kapusty pekińskiej i ogórka Pieczone udko kurczaka, sałatka grecka, kefir Sałatka z krewetek i awokado, zupa brokułowa na bazie czystego bulionu Eskalopki cielęce z grzybami z patelni, sałatka z kiszonej kapusty Pierś z indyka, gotowana zielona fasolka (bez zasmażki), kubek barszczu czerwonego Filet z ryby, szpinak gotowany, sałatka z ogórka kiszonego, jabłka i cebuli OBIAD Naleśniki ze szpinakiem Risotto grzybowe, sałata z sosem vinegret Pieczone ziemniaki, sałatka z pomidorów i posiekanej cebuli Spagetti neapolitańskie (z sosem pomidorowym) Pierogi z jagodami Pudding ryżowy jabłkowo-bananowy KOLACJA Dwa banany, garść suszonych śliwek Pieczone jabłko i kilka plasterków sera brie Sałatka z owoców egzotycznych, szklanka maślanki Koktajl z naturalnego jogurtu i truskawek Dwie gruszki, garść rodzynek Kromka chleba żytniego pełnoziarnistego z dżemem niskosłodzonym

mozesz sama komponowc posilki

strasznie "wyszukane" dania ;) nie wiem czy umiałabym niektóre stworzyć hehehe

w pamietniczku - a na grillu? kupiłam sobie elektryczny specjalnie na tą okazję :D

wiem ja z nich nie bede raczej korzystac a byłas na 1 stronie? tam jest opis łatwiejszy i on jest super tego sie zamierzam trzymac jesz wszystko tylko osobno nie łaczy sie wegli i białek a produkty neutralne łaczy sie i z weglami i z białkiem

na grillu tak :) Ja nie mam, nawet patelni grillowej nie mam ale mam zamiar to w grudniu zmienić, natomiast kupiłam ostatnio parowar i bardzo sobie to urządzenie chwalę. Jak masz grilla to rybki z grilla, kurczak, warzywa na pewno będą przepyszne no i zdrowe.

ok uciekam bo rower stoi a ja się obijam, a od tego nie schudnę. Choć gdzieś wyczytałam ze klikając myszką 100 razy spala się 5 kcal ;) Powodzenia w diecie!

:) no jak się spala śpiąc to klikaniem na pewno :D wrócisz do mnie jeszcze?

już ci daje namiary - może coś razem podziałamy? :)

Gość kolderka
rozwalaja mnie takie kobiety jak Ty. Chce schudnac po ciazy, matka 2 dzieci, a pyta sie jaki ryz ma jesc albo dania sa "zbyt wyszukane". Czego wyszukanego sie tam dopatrzylas, bo ja nic nie widze. Jedz mniej to schudniesz. Najlepiej wszystko miec podane na tacy. Poszukaj w innych watkach, zapoznaj sie z czym takim jak "google.com".

kolderko już? to odsapnij, bo się niepotrzebnie zdenerwowałaś :*

Gość kolderka
nie pisze tego, zeby Cie obrazac tylko rece mi opadaja...

nad czym? nad tym że chce schudnąć czy nad tym, że pytam osób którym się udało o receptę na sukces?

Gość nie przejmuj sie...
jej zawsze rece opadaja tylko zawsze jest na innym niku haha

znam to, na każdym dziale jest taki ktoś :)

no ja mniej więcej się zapoznałam z zasadami diety "niełączenia" ;) złe dla mnie jest to że nie pije się do posiłków... poza tym herbata bez cukru (kawy nie piję wcale) resztę dam radę wcielić w życie jeszcze czytam bo parę spraw mnie nurtuje :D

i jak? nawet ta dieta nie jest zła

fajna :) muszę się zaopatrzyć w warzywka i owoce i jazda hehehe chodź założymy sobie nowy topik o tej metodzie, może ktoś się dołączy, pozbieramy ważne info :) w kupie siła :D

wędzone wędliny są ok ale skąd mam wiedzieć że akurat ta którą kupuję jest faktycznie wędzona? :O i czemu akurat wędzona? wie ktoś?

okey ale ja nie zaloze bo mi net zacina i co chwile mnie wywala wejde mam inny nik ale nie moge sie zalogowac albo hasło zle wpisuje wiec zaloz ty

jak nazwać? ;)

cos od nazwy diety albo dieta niełączenia albo dieta rozdzielna bo to to samo albo moze masz ty pomysł

jest ;) chodź, podbijesz ;)

probuje z hasłem do swojego nika poczekaj chwilke musze poszukac notes i znaleac

moze trzeba by bylo zasady wkelic na poczatek zaraz tam wejde