Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cameliaaa

Hahahah modelka :D sami ocencie :D

Polecane posty

Gość Cameliaaa
straszne ale poczekaj jeszcze mi przyszlo cos na mysl ;p

Gość zakompleksione babskoi
Mi się wydaje, że jednak nie ma gorszej od tej http://allegro.pl/nowosc-sexowna-tunika-odkry te-plecy-8-kolorow-i2806779480.html Bardzo często widzę ją na allegro Była jeszcze taka tleniona blondyna po solarze z umalowanymi oczami na czarno, że tylko białka oczu się świeciły ale nie chce mi sie jej szukać, chociaż jak nie trzeba to zawsze na nią trafiam :P

Gość Cameliaaa
wszystkie linki ktore wyslalyscie przyprawiaja mnie o mdlosci ;p ja moze na cos tam bym sie skusila ale na pewno nie na sweterek ;) bo ta ostatnia sukienka nie jest jakas najgorsza ;p a ta blondynka z tymi oczami wygrywa dzisiejsze zawody :D

Gość Cameliaaa
co one maja na twarzach ze sa takie pomaranczowe

Gość Minodues
Tak krytukujecie ale niektore ta laski fajne fajen figury. Ciekaw ile z was tam oceniajacych miala by pewnosc siebie na tyle by wystac w takim kostiumie ? Poza tym jak ktos jest ladny i zgrabny to super wyglada w worku na kartofle. A pasztet zawsze musi byc dobrze doprawiony, dopieczony i ladnie podany zeby mial zainteresowanie.

Gość nie wiecie że
http://allegro.pl/mega-zestaw-sexy-policjantka-caly-komplet-r-m-uni-i2794350798.html Strój modelki to tylko kreacja,przebranie.Ma przemówic do wyobraźni pewnej grupy docelowej, do pożądanego targetu.Stąd te bronzery,jaskrawy fotoszop,pewien rodzaj przerysowania. Stroje,styl fotografowania i końcowy efekt to przemyślane działanie.Nie ma ma nic wspólnego z tym jak dana modelka wygląda w rzeczywistości i w co się prywatnie ubiera.