Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak nie zwazysz....

Jak nie zwarzyć jogurtu na patelni?

Polecane posty

Gość jak nie zwazysz....

robię curry pierwszy raz ale jogurt mi się zwarzył po wlaniu na patelnię ;/ ma taką konsystencję moco nieciekawą i "maczną" a nie jest takie przyjemnie gładkie jak w knajpie... co zrobić nastepnym razem?

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość ci podpowiem:
nastepnym raze mkupo porzadny jogurt, pelnotlusty, prawdziwie naturalny, bez zadnych dodatkowych skladnikow typu zageszczacze i zelatyna, to nie powinno sie zwarzyc :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×