Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość weronika12345678

wolumetria - ktos sobie robił?

Polecane posty

Gość weronika12345678

Czy ktoś miał robiony zabieg wolumetrii? czy może być stosowany u osoby młodej (25 lat) w celu podniesienia policzków? ile sie utrzymuje? i czy potym czasie nie ma efektu 'opadnietych policzkow'?

Ja miałam robioną wolumetrię ,ale ja mam dużo więcej lat niż ty.Wolumetria utrzymuje się ok.półtora roku i w żadnym wypadku nie ma potem obwisłych policzków natomiast nie jestem pewna czy tobie potrzebna jest woluma ,bo to jest zabieg jednak dla osób starszych .Przypuszczam ,że ty nie masz opadniętych policzków,bo to jest w twoim wieku niemożliwe , ty masz po prostu taką urodę ,bo nikt nie jest doskonały. Tobie prawdopodobnie wystarczy wymodelowanie policzków kwasem i również nie będzie później opadniętych policzków a w ogóle skąd ten pomysł z opadnięciem policzków? Chyba z niewiedzy na jakiej zasadzie działa kwas hialuronowy.

Gość gość
Ja miałam robioną wolumetrię i jestem zadowolona. Zabieg robiłam u dr Magdaleny Zakrzewskiej z Kliniki Zakrzewscy, która wcześniej bardzo dużo mi o nim powiedziała. Wiedziałam czego się spodziewać. Efekty są dla mnie bardzo zadowalające, otrzymałam rezultat na jakim mi zależało. U mnie był to nos i wyszło świetnie.

Gość gość
To znaczy ,że lekarka nic ci nie powiedziała o zabiegu albo ty nic nie zrozumiałaś ,nosa wolumetria w ogóle nie dotyczy .Nos mogłaś mieć jedynie korygowany kwasem hialuronowym ,wolumetria dotyczy twarzy a konkretnie policzków.

Gość Izzzza77

Ja miałam robioną wolumetrię w Klinice Sfera u Dra Migały. Efekty super, byłam bardzo zadowolona 🙂  Pan Dr to super specjalista, każdemu życzę tak wspaniałej opieki tak wykwalifikowanego i doświadczonego lekarza. Myślę że w przypadku zabiegów medycyny estetycznej jest to szczególnie ważne, aby być w dobrych rękach. 

Gość kira67

Koleżanka zachwalała mi właśnie tego pana dra z Kliniki Sfera, ja jestem spod Warszawy, ale chyba właśnie pojadę do niego na konsultację, zastanawiam się właśnie nad wolumetrią ale być może zaproponuje mi jeszcze coś innego, w medycynie estetycznej co rusz jakieś nowości się pojawiają 🙂