Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Podpowiedzi Szukająca

Dokąd najlepiej emigrować?

Polecane posty

Gość Podpowiedzi Szukająca

Jak w temacie - Irlandia? Szkocja? Anglia? Gdzie pracując fizycznie, np. budowa, sprzątanie, fabryka itd., da się spokojnie utrzymać i coś odłożyć?

Gość Le Soldat
do Francji jedź

Gość jkhk
Podbijam,może ktoś jeszcze się wypowie. Szkocja,Anglia,Francja itp? Gdzie najlepiej.

Gość luz bluz itp
wszedzie dobrze gdzie nas nie ma !!!

Gość Le Soldat
jeśli ktoś chce jechać do Francji z chęcią się zabiorę

Gość Lucjusz26
W UK Polakow pelno, to samo w Irlandii. Nie chce cie zniechecac ale rozowo juz nie jest jak kiedys. Jak ja jechalem do Londynu 7 lat temu to robilem to na zasadzie przygody. Teraz raczej to bardziej wyglada jak wyscig szczurow. Ekonomia UK i Irlandi nie jest w najlepszej kondycji, jesli nie dostaniesz dobrej pracy to bedziesz zmuszony pracowac tak jak napisales w fabryce albo na budowie a ze pracy jest malo a bezrobocie duze to rodowici mieszkancy moga dac Ci odczuc ze Cie tu nie chca. Jesli jestes silny wystarczajaco zeby zagryzc zeby to probuj ale pamietaj latwo nie bedzie. Pozdrawiam

Gość Co robisz na
raczej wszędzie krzywo patrzą na imigrantów i nie chodzi tylko o Polaków ale też o czarnych, azjatach cyganów itd nikt nie chce mieć obcego w swoim kraju który najczęściej ich okrada popełnia przestępstwa i zabiera prace

Gość Le Soldat
na budowach taka zła praca?

Gość rwtagvZ
Jesli jestes silny wystarczajaco zeby zagryzc zeby to probuj ale pamietaj latwo nie bedzie. Ja bym raczej powiedział jeśli liczysz na lepsze życie które jest ułudą a rodowici traktują cię jak gówno to jedź

Gość rwtagvZ
na budowach taka zła praca? Jaka budowa przecież w angli wiara wymiera same stare dziadygi młodzi to tylko Polacy i czarni dosyć niktórzy

Gość Nite bite
Szkocja jest ok Nie ma aż tyle Polaków Czynsz za mieszkanie tańszy niż w Anglii Taniej Ale najlepiej do Niemiec jeśli znasz język i masz papier na wyszktalcenie Belgia Szwecja Holandia - bardzo niskie bezrobocie

Gość rozbite szkielko
do ngli juz nie ma po co jechac ci co tutaj sa to zyja dobrze ale nowo przyjezdni beda mieli problem ... nie lubia polakow a cameron chce nas z tad wyjebac.... albo juz nie wpuszczac ... lepiej wrancja szwajcaria ciekawiej i mniej polakow ....nam polakom jest dobrze za granica jak duzo nas nie ma 10 lat temu w uk bylo super teraz to tak jak kolega napisal wyscig szczorow zazrdosc zawisc typowe zachowania poilakow

Gość erotyczn....
Podpowiedzi Szukająca Dobra jeśli chcesz sie puścić z czarym to chyba w angli najwięcej ich

Gość erotyczn....
teraz to tak jak kolega napisal wyscig szczorow zazrdosc zawisc typowe zachowania poilakow Co ty gadasz ja byłam w uk i z tego co widzę to większość ludzi takich jest a nie tylko Polacy a co anglicy tacy dobrzy i klarowni Polaków by chcieli wyjebać i wykorzystać a czarni ? przez których tak wzrosła przestępczość i liczaba zbodni w uk ?

Gość KOBIEA ROZDARTA 34
ludzie!w irl jakakolwiek praca to szczyt marzen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nie polecam

Gość erotyczn....
a z tym pierwszym postem to zart pisze żeby nie było Po za tym ja zauważyłam żę Polacy są mało pewni siebie większość ludzi jest patriotami i zawsze pamiętaja o swoim pochodzeniu nawet się tym chwalą objetnie jaka by była o nich reputacja o Polak to nie chce się przyznać że jest Polak uważa się za najgorszych a wcale tak nie jest panowie i panie ogarnijcie się !

Gość erotyczn....
amerykanin to sobie jebnie nawet flagę przed chatę a w Polsce ? zapomnij Polacy sami sobie wyrabiają opinie przez swoje narzekanie i szkalowanie Polski

Gość też to zauważyłem
erotyczn.... Zgadzam się z tobą w !00% Polakowi zawsze się wydaje że jest najgorszy a innym zawsze że są najlepsi

Gość rozbite szkielko
erotyczn.... - nie podniecaj sie tak , spokojnie napisalam anglicy nas nie lubia twierdza ze zabieramy im prace ... uczepili sie polakow strasznie bez powodu ... napisalam ze jezeli chodzi ogolnie o polakow to so sawistki i zazdrosni jak masz cos lepszego lepiej ci sie powodzi jestes skreslony ... nie wszyscy ale wiekszosc ! nie radze jechac do wielkiej brytani ... nie wiem kiedy ostatbni raz i jak dlugo byles w angli ale pierdolisz jak polamany kaziu... owszem przez czarnuchow jest duza przestepczosc ale teraz o nich nie gadamy. a z praca w uk coraz gorzej i dlatego cameron che wyjebac obcokrajowcow a szczegolnie POLAKOW ... SUKINSYN SIE NA NAS UWZIAL !

Gość rozbite szkielko
NIE UWAZAM ze ktos z innego kraju jest lepszy od nas sa gosci ale teraz daje tylko przyklad pokaow - w dupie mam ine kraje bo z nich nie pochodze

Gość na a kto szanuje
obcokrajowca który żebra o prace ?! :D Laski to jeszcze mogą być spizgane i wydupczone przez czarnych....no chyba że o to chodzi :D

Gość na a kto szanuje
po za tym dlaczego cameron ( anglicy ) mają nie wyjebywać polaków ich kraj więc mogą robić co chcą

Gość rozbite szkielko
OWSZEM MOGA ... ALE NA CHUJA OTWIERALI GRANICE ?? plus chca TYLKO POLAKOW ! a powinni inne nasci typu turek arab itp

Gość na a kto szanuje
i tak się dziwie anglikom że nie robią tego drastycznie pewnie przez polityczną poprawność no i nie chcą być rasistami w multi-kulti europie :D kurde dla anglików to same straty obckrajowcy Polak zajebie im pracę czarny zapewne coś zdemoluje i rucha ich kobiety do tego mnóswtwo na socjalu anglia za pare lat to będzie dno

Gość na a kto szanuje
OWSZEM MOGA ... ALE NA CH*JA OTWIERALI GRANICE ?? plus chca TYLKO POLAKOW ! a powinni inne nasci typu turek arab itp Bo żyli piękną ideą a mianowicie wielokulturowa Europa a to się nie sprawdziło i dzisiejsze państwa uni chcą z tego się wycofać ale nie za bardzo mogą już jak .... Jak wyjebią Białego Polaka to nic się nie stanie a jak wyjebią arabusa to będą rasistami nie rozumiesz poprawności politycznej i multi-kulti Europy ?

Gość ddd34545
Już mają dość Polaków za granicą!

Gość rozbite szkielko
ale mi nie chpdzi o to ze polakow nie a reszte tak jak juz jeden kraj wyjebia niech wyjebia wszystkie ale tego nie zrobaia bo anglicy to leniwe kurwy i nie sa tania sila robocza my podnielismy im gospodarke ogladam duzo tutj programow angileskich i oni sami mowia cameronowi ze my im pomoglismy