Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość borowka_j

dieta studniowkowa!

Polecane posty

Gość borowka_j

Cześć, witam wszystkich i zapraszam do wspólnych zmagań w odchudzaniu! Zamierzam zrzucić 5kg w ciągu 2 miesięcy. W związku z tym postanowiłam założyć kanał na yt, gdzie będę systematycznie umieszczać filmy, w których podzielę się z Wami swoimi rezultatami. Oto mój pierwszy filmik http://www.youtube.com/watch?v=-dn5dtZe2wo&list=HL1353945375&feature=mh_lolz Zapraszam do oglądania i przyłączenia sie do wspólnego odchudzania! Liczę na wsparcie i dobre rady. Pozdrawiam i do usłyszenia :))

Gość magdaryna
hej dziewczyny :) Ja też chudne do studiówki. Mam do zrzucenia 6kg. Damy rade? Będziecie stosować jakieś specjalne diety? Czy MŻ?

Gość borowka_j
Cześć dziewczyny : ) Cieszę się, że znalazł się ktoś, kto ma podobne cele. Faktycznie, razem będzie nam raźniej :D Oto sprawozdanie z pierwszego dnia mojej diety : ) http://www.youtube.com/watch?v=mQmOX6f7FME&feature=plcp Wymieniajcie sie swoimi doświadczeniami i do usłyszenia :)

ja jestem teraz na Norweskiej 2 dzien, jeszcze 12 i mam nadzieje ze bd conajmniej 5kg mniej, a pozniej chyba zdecyduje sie na diete kapuścianą ;)

Gość borowka_j
ja nie jestem na żadnej konkretnej diecie, chyba że nazwać ją MŻ, ale dokładniej ZŻ, zdrowe żarcie po prostu. założyłam bloga, może komuś się przyda mój przepis http://borowkowo.blogspot.com/ ;d;d i właśnie rozmyslam nad tym, co moglabym jutro upichcić :3 może macie jakieś propozycje?

rozumiem :) ja nie jem słodkiego, chleba i ostatni posiłek o 18. Do tego 100 brzuszków. Ciekawe ile wytrwam .

na mnie MŻ nie działa, bo zawsze za duzo podjem, a tak mam wyznaczone ile moge i jest git, ćwicze sporo, staram sie codziennie, cwiczenia na nogi, brzuch, czasem biegam, dzisiaj sobie daruje cwiczenia bo 6 godzin roznosilam gazetki reklamowe i pokonalam sporo kilometrow :P

Gość yjtrhgfdx
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Polecam szczególnie tą z dodatkiem ziół, np. z miętą, bo fajnie działa na trawienie i dzięki temu brzuszek robi się płaski;) Yerba pomogła mi w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Jak jeszcze ktoś porzuci kawę na rzecz Yerby, to w zasadzie wyjdzie mu taniej w miesiecznych wydatkach ;) Tu macie odchudzający skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Gość hahaahahaaaaaaaaaaaaaa
sapdaj z ta reklama

Gość j_borowka
ojeju, jak ja nie lubię yerby :(

Gość Yyyy...
Obrzydliwa wręcz buuu...

hej dziewczyny co tu tak cicho? jak wam idzie? bo u mnie nie najlepiej, przerwalam diete przez andrzejki :( i jem aż mało nie pękne, musze siee ogarnac bo jeszcze sylwester po drodze a obiecalam sobie ze w tym roku będzie sukienka w rozmiarze 36 bardzo dopasowana, ale chyba nici z planów, eh :(