Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oladola

spacerówka rozkładana na płasko

Polecane posty

Gość oladola

Witam drogie kolezankiszukam spacerówki rozkladanej na plasko dla noworodka jedyna jaka znam to zooper walz moja kolezanka jej uzywala dla dziecka rodzonego pod koniec czerwca , czy ktos zna jeszcze jakies

Gość lookoflooks
spacerowka dla noworodka..litosci,nie stac cie na normalny gleboki wozek???????????

Gość oladola
stac ale uwazam ze tylko zajmuje miejsce , i wcale nie ejst praktyczny :)

Gość lookoflooks
kobieto,zajmuje duzo miejsca-rąbinij sie w leb,zrujnujesz dziecku kregosłup doszczetnie ze tez takie idiotki maja dzieci

Gość oladola
powiem tak co druga mam juz nie uzywa gondoli , w uk to jest normalne , w polsce chyba tez bo wiem po kolezankach ze po 3mc wywalaly te gondole do piwnicy i klely na nie

Gość mezidia
teraz zeby rodzila dziecko tez bym kupila taka spacerówke rozkladana na plasko , ale kiedy inne czsy byly teraz wozki sa coraz mniejsze praktyczniejsze i wygodniejsze a czy sa jakies udokumentowane badania czy wypowiedzi specj ze nie mozna stosowac akich spacerówek ? przeciez sa nawet specjalne wklady zeby dziecko mialo usztywnienie

Gość fgbgfvdsxdfgh
Maclaren techno xlr

Gość ijhg
jak moje dziecko nie mialo jeszcze 3 mies. to przenioslam ja do spacerowki rozkladanej na plasko - jane slalom, a wczesniej nie mialo standrdowej gondli tylko wpinany fotelik-gondole matrix

Gość przyszla mama :)))
oladola - co za bzdury!!!! w uk co druga mama nie uzywa gondoli? tak sie sklada, ze mieszkam w UK, dokladnie Londyn. Wszystkie mamy jakie znam kupuja wozek z gondola. Angielki, polki, brazylijki, hiszpanki, hinduski, wloszki itd. Nie znam ani jednej, ktora by nie wozila noworodka w gondoli. Zdrowie dziecka jest najwazniejsze. Ostatnio kolezanka polka, z polza Londynu, tez mieszkajaca w UK pytala mnie sie jaki wozek kupilismy. Bo jej kolezanki polki w UK, mowia, ze gondole nie potrzebna. By kupic spacerowke, bo po co wydawac kase. Co jak co, ale na dziecku nie powinno sie oszczedzac, tym bardziej na jego zdrowiu. Bylam w szoku, jak mi o tym napisala kolezanka. Myslalam, ze polki sa rozsadniejsze. Jak widac, nie wszystkie :P

Gość oladola
ja najzwyczajniej w swiecie nie mam miejsca zeby potem ta gondole p[rzechowywac mam male mieszkanie 40m i nhie mam piwnicy nie bede zagracac pokoji

Gość gość Mimi
Witam, w wózku spacerowym, można wozić noworodki, które już wyrosły z gondoli, bądź potrafią już samodzielnie siedzieć!!! Najważniejsze, aby spacerówka była rozkładana na płasko i miała miękkie oparcie, tak aby te łączenie, rułki itd nie wbijały się dziecku w plecy!!!!

Gość gość
Madrza sie te,ktore nie wiedza,ze sa spacerowki dostosowane dla noworodkow,ze specjalnymi wkladkami:) ja przy nastepnym dziecku nie bede inwestowala w gondole.