Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmotywowana;)

Od dziś- 26.11 startuje wielkie ODCHUDZANIE!!! :P

Polecane posty

Witam Witam :) Przy wzroście 165 cm, ważę 68, więc bardzo dużo. Mam chłopięcą sylwetkę (brak bioder, za to nadrabiają 'boczki' co mnie dobija -,- Jeśli chciałabyś się dołączyć to zapraszam, codziennie postaram się napisać jak mi idzie :)

hahaha ale się uśmiałam... jeśli masz jeszcze kilka takich 'śmiesznych komentarzy to sobie pisz gdzie indziej bo wybacz, ale to na mnie nie robi wrażenia.

Gość blada twarz...
ale spaślak

Pewnie nie powiem Ci nic odkrywczego, ale schudłam dzieki temu, ze : -nie jem słodyczy -pije duz wody -nie jem po 18 -jem mniejsze porcje -zero fast foodow -zero cukru -jem 5 razy dziennie -3h przerwy miedzy posilkami -ruch

ale gratuluję tak dużego spadku wagi i zapraszam razem będzie raźniej :) Przed wakacjami ważyłam jeszcze 62 kg, bo też się odchudzałam ale waga wróciła (prawie) i teraz zamierzam osiągnąć swój cel i pozbyć się tego efektu jojo.

ja mam 166 i waze 72 kg, w marcu wazylam 85, rok temu w sierpniu wazylam 52- przytylam po lekach w miesiac 33 kg. od marca waga zaczela spadac, bo tez zaczelam stosowac diete MŻ. i duuuuuzo jazdy na rowerze, codziennie spaceruje, raz w tyg basen. to filmik przy wadze 52 kg.... przy 85 mialam problem zeby wejsc na rower.... http://www.youtube.com/watch?v=h3xrqHdp588&feature=channel&list=UL

boona: a teraz cały czas chcesz wrócić do wagi sprzed zażywania leków? bardzo ładną miałaś figurkę muszę powiedzieć :)

oczywiscie :) specjalnie sie nie odchudzam ani takie tam, a ze zawsze wiercipieta byla ze mnie i jakos ta waga leci...Byl okres ze bylo i 48 kg, ale to dla roweru, a dokladniej MTB,

chcialabym spasc z waga, bo planujemy dziecko- przy pierwszej ciazy przytylam 30 kg, teraz jakbym zaszla w ciaze, to dobilabym chyba do 100...

to gratuluje samozaparcia :) mi zależy tylko na jakichś 8 kg. choć to i tak dużo, w porównaniu z Tobą to pikuś ;P To jak, może się dołączysz i razem będzie raźniej?

z przyjemnoscia, ale co to jest ten skalpel???? nie wiem tylko jak sie wyrzec moich nalogow- 2l coli z biedronki nna 1,5 dnia, kawa z mlekiem i az 3 lyzeczki cukru, nic oprocz tych plynow kompletnie nie pijam. Moze jakies herbatki?

Gość ewaabra
W skład pakietu wchodzą: --50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym --i- Michel Montignac twórca nowej filozofii żywienia, od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek serii "Przepisy Montignaca", które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Przystawki według tych przepisów wykonuje sie szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej. --50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym -i- To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea znana pod nazwą Metoda Montignac jest nadal nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych.Szczególnie zalecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 oraz kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy.Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dzis Jego małżonka, która jest równiez współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wage ciała(FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie! tu: http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=91062&us_id=26079086 za: Cena rynkowa: 72,00 zł NASZA CENA: 49,89 zł zapraszam

skalpel to taki 40-minutowy program Ewy Chodakowskiej. na jej fanpage'u na facebooku możesz zobaczyć efekty ćwiczeń bo wysyłają jej zdjęcia kobie którym sie udało i te zdj są na prawdę motywujące i obiecujące :) ten program powinno kupić się wraz z Shape, ale ja już niestety za późno zauważyłam no i poszperałam na Youtubie i znalazłam- link: http://www.youtube.com/watch?v=j_iRGMFgRfo po kilku razach dopiero dałam radę zrobić cały trening. Ewcia jest przecudowna i to co ona pisze jest wprost genialne :)

zacznę pić czerwoną, no i ocet jabłkowy. Mi tabletki nie odpowiadają bo zawsze zapominam że powinnam brać ;/ więc odpada. A za miesiąc rozpocznę killera, bo to podobno cięższe od skalpela ;)

wiesz ja najwiekszy spadek zauwazylam ze mam po sporym spacerze- w pazdzierniku pojechalismy do Czech i poprostu wraz z synem poszlismy nie tym szlakiem co trzeba i 15 km po gorskich lasach....rany, jakie mialam zakwasy.. a 4 kg poszly...

oj po górach to było strasznie pewnie... no, ja muszę niestety przyznać, że mam słabą przemianę materii -,- więc chciałam zacząć głodówką tylko nie wiem czy to jest dobry pomysł...

nie, zly.... kja wychodze z zalozenia ze i tak kazdy z nas zareaguje na dana diete w rozny sposob... jeden ma diete owocowa i schudnie, a drugi na niej przytyje itp...nie wiem od czego to zalezy. Mysle tez ze istnieje cos takiego jak pamiec komorki-np. ja i po porodzie z synkiem gdzie przytylam 30 kg, po roku wazylam 52. Fakt, jadlam glownie biszkopciki i chrupki kukurydziane. Ale duzo chodzilam. Teraz tez stopniowo waga mi wraca, bo chyba mam tak zaprogramowane. Od nas zalezy jak szybko chyba....