Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zmotywowana;)

Od dziś- 26.11 startuje wielkie ODCHUDZANIE!!! :P

Polecane posty

ok, pa... ja skoncze drinka i czekolade i tez spadam....dzisiaj zaszalalam :)

Gość zagubiona almeta ziolowa
doradzcie mi...mam opkropne kompleksy....mam 171 cm i 56 /57 kg chcialabym schudnac nie mam motywacji,,,chcialabym ale zawsze musze cos zjesc paluszki batona pizzerke... powinnam sie odchudzac?

Gość zagubiona almeta ziolowa
kobity doradzcie mi...czy powinnma czy nie... i jak wy to widzicie...

Autorko Twój pseudonim spowodował u mnie mobilizację , dlatego dołączam się do grupy kobietek walczących z nad gabarytami;) Planowo dziś zaczęłam swoją dietę oraz ćwiczenia.Postaram się codziennie robić ćwiczenia Ewki-zobaczymy:)

tez tu sie pisze. wole sie zabezpieczyc i byc na kilku watkach. krótko o mnie : 170/58.5 cel 5 kg do swiat. 1000 kcal nie wiecej :)

Gość Green Apple
Witam:) Jestem już na jednym wątku, ale dla motywacji z chęcią dołączę do Was:) Chcę do świąt schudnąć 4-5 kg. Nie liczę na cuda bo odchudzanie to długi proces. Będę stosować dietę MŻ i WR :) Waga startowa: 85 Waga obecna: 69-70 Cel: 64-65 Powodzenia

czesc :) jak mija Wam dzien ? Ja mialam wyjatkowo udany poczatek dnia(jesli chodzi o uczelnie) a co do jedzenia, to o 7 zjadlam 2 kromki pelnoziarnistego z wedlina, a niedawno zjadlam owsianke.

Witajcie :) Czy można się przyłączyć? Mam 171 cm wzrostu, ważę jakieś 65 kg i mam - niestety - aż 77 cm w talii! Mój cel to (jak na początek) 60 kg i 70 cm. Mam szczerą nadzieję, że się uda :) Będę stosować tradycyjne MŻ i WR :)

Hej kobietki. Kurde nie miałam dziś czasu , aby zjeść 5 posiłków:/ Zjadłam 3..Jestem po kolacyjce i na dziś już koniec.Za chwilkę zacznę robić ćwiczenia Ewki oraz hula hop..Moja dieta(którą stosuję już 2 tyg)polega na jedzeniu potraw wyłącznie na parze głównie warzywka i ryba na przemian z piersią z kurczaka bez soli.Do tego świeżo wyciśnięty sok marchewkowo-buraczkowo-jabłkowy na poranek z jajkiem na miękko oraz pieczywo pełnoziarniste. Brałam tabletki Herbatrim ale opakowanie skończył mi się po 8 dniach brania po 2 tabletki.Od dziś mam BIO cla-zobaczymy.Jedyne tabletki , które mi pomogły bez jakiejś specjalnej diety i ruchu to BIO CLA DUO super sprawa po opakowaniu 4 kg mniej!Ale jak skończyłam brać wrócił efekt jo-jo:(

Witam Was kochane :) Dziś jestem z siebie dumna- dwie koleżanki proponowały mi ciasto, nie skożystałam, grzecznie odmówiłam :) To fajnie że jest nas tak dużo, damy radę, z pewnością! ;P Dziś zjadłam o 6- bułkę z wędliną, potem do 15 2 bułki, a na kolację jajko sadzone z ogórkiem i ziemniakami, więc dziś fataaaaalnie -,- Ale zaraz wskakuje w dresy i pomęczę się przy skalpelku :)

Też sobie ściągnęłam ćwiczenia Ewy W. i zacznę od jutra. Chodzę na siłownię, więc na pewno nie będę ich robić codziennie bo bym prędzej padła trupem niż zgubiła trochę centymetrów :P Dziś zjedzone około tysiąca kalorii, nie wiem czemu tak mało mi wyszło...

a nie bład . sorry! u mnie dzis było 9,5 godz ciaglegoo chodzenia i ; 6.00- grahanka z poledwica i pomidorem , kawa 10.15- salatka z tuńczyka, groszku, papryki czerw, kukurydzy, ananasa, makaronu 13.00- jabłko małe i grejfrut 17.30- kawałek łososia, brokól, fasolka szparagowa

Pikerka- to dzisiaj bardzo ładnie widzę! :) ze mną gorzej, jestem chora, a jak jestem chora ;/ Ale znalazłam motywację!- 2 pary spodni za ciasne w pasie (jedne znalazłam na ciuchach, wymarzone rurki H&M, od razu za ciasne ale bardzo, rozmiar slim z resztą więc no...)

Gość kjerglsfdzx
Ja schudłam dzięki Yerba Mate ( i chudnę dalej;) ). Nie to że piłam i jadłam ciastka a Yerba to jakiś cud który te pączki i czekolady pożera czy unicestwia :D Ale super hamuje głód, więc dużo łatwiej wytrzymać na diecie :) Polecam szczególnie tą z dodatkiem ziół, np. z miętą, bo fajnie działa na trawienie i dzięki temu brzuszek robi się płaski;) Yerba pomogła mi w walce z kompulsywnym jedzeniem i podjadaniem ;) W zasadzie pozbyłam się obu problemów, jem regularnie, między posiłkami popijam Yerbę, żeby dostarczyć energii, witamin. Super rzecz, Yerba sprawia, że jedzenia już nas tak nie interesuje jak wcześniej ;) No i do tego mnóstwo witamin! To jedyna rzecz, jaką moge polecić jako wspomagacz odchudzania (wszelkie tabletki, diety cud, herbatki i toniki oczyszczające za mną-szkoda kasy). A Yerba jest tania i wydajna ;) Paczka 500g już za 15 zł ;) Jak jeszcze ktoś porzuci kawę na rzecz Yerby, to w zasadzie wyjdzie mu taniej w miesiecznych wydatkach ;) Tu macie odchudzający skład Yerby: http://yerbomaniaczka.blog.pl/

Ej, kobietki co to ma znaczyć? Czemu tak cicho? :) Jestem sprasznie zła, bo przeziębiona i @ się zaczęła... masakra... Miałam iść biegać, ale nie dam rady przecież ;/

Gość grubabardzo gruba
tutaj moze tez sie dolacze, ja mam 168,5 cm i 61 albo 62 kg, nigdy nie bylam tak gruba. Moze i to nie jest nadwaga, ale uwierzcie mi na slowo, ze brzuch mam gigantyczny. Boczki jeszcze wieksze. mam chude nogi, chuda pupe i ogromny brzuch, jestem typowe jablko

tak to już bywa raz w miesiącu ;/ grubabardzo gruba: to witamy nową forumowiczkę! :) to prawda, nie masz nadwagi, więc nie wydaje mi się że jest aż tak źle ;) ale razem raźniej, poradzimy na pewno :) dziś zjadłam: 10.00- płatki na mleko. 14.00 wszystkiego po troszkę: sałatki, grzybków duszonych z ziemniaczkami, 18.00- sałatka. Więc dzisiejszy dzie nie jest niestety udany. eh... tak patrzę i na razie żaden nie jest udany, trzeba to zmienić :P