Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majakajkajaak

Polka walczy o corke z Turkiem !

Polecane posty

Gość kredka bambino
a w jaki niby sposob chcesz jej pomoc?

Gość hgfhgfhgfhf
najpierw popuszczają szpary turasom, albańczykom i innym hindusom a potem jest płacz

mi tam rybka kto z kim i w jakim celu sypia;-) ale tez i nie wzrusza mnie los takich pan pozniej;-)

Gość kasiaaawwaaass
Hm.. Ją wyszłam za hindusa nie jest to islam .. Ale jak to obejrzała przestraszył sie. Mam za dwa me zamieszkać z jego rodzina . Teraz mieszkamy sami.. Jest ok.. Ją jestem w ciazy .. To inna kultura ..

Gość sluchaj kasia wyzej
a ty po jakiemu piszesz?!?inna kultura i inny jezyk!

Gość ala211134
Ogladalam .. Jak mamy jej pomoc ?

Gość AKmilllllllllllllll
???

Gość tez popatrzylam,ale
zrozumiec nie moge co moze byc w glowie kobiety,ktora wiaze sie z wyznawca islamu( i jego rodzina przy okazji) i oczekuje reakcji katolika

Gość ala211134
JAN PAWEL IInas uczyl tolerancji wobec innych rel.. Pomagaj blizniemu jest w naszej Rel wiec o czym gadasz ..

Gość sluchaj ala i iles tam
a o czym ty gadasz?!No spadlo toto z choinki! Idz i ucz tolerancji tatusia tego dziecka i jego rodziny przy okazji!To jest TO !

Gość Madziula123
Jestem tak samotna teraz, że w chwilach smutku wychodzę sama na zakupy po czym udaje, że nagle spotykam znajomych rzucając się na szyje obcym ludziom, krzycząc, STARY KOPE LAT!!! ( tylko po to, żeby się do kogoś przytulić ) po czym ocieram się dyskretnie o nich miejscem intymnym zostawiając zapach swych płciowych feromonów na ich ubraniu ...

Gość ,.,.,.,.,.,.....,,,,
po co się puszcza jeszcze jej zetnie łeb maczetą

Gość muzłumanin
hahahaha nasza religia zapanuje nad świaem ale umiemy bajerować co białe laseczki zwłaszcza polki jedzą nam z rączki bo nasze penisy mają w cipie hehehehe te dziecko będzie nasze ! jea !!!!!! może później się razem z nią zdetonuję hohohohohoho

Gość eee tam.............
Nie obejrzalam tego calego, wystarczylo mi zdanie tej idiotki (ok 1.58) "moim obowiazkiem malzenskim bylo spelnienie woli meza i ojca" :O IDIOTKA!

Gość szkaradne polki i ciapole??
http://pokazywarka.pl/r5zemk/ Jezdza do Turcji szkaradne Polki Przezyc milosna przygode z ksiazki. Prosza "klam mi" jak Eurythmics I dostaja niedrogo farmazon szybki. exodus na wyspy moze jestem niekumaty dlaczego Polki tam daja d**y tym ciapatym

Gość up...
przestan wklejac o szkaradnych ...! A to zdanie cytowane przez eee tam-jest rzeczywiscie kluczem .I nie ma co potem udawac.A sad jest belgijski-czyli glupi i tak ma szczescie