Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blur

8 kg w 4 TYGODNIE!

Polecane posty

no własnie ja też nie przepadam za marchewką, a w stanie surowym to tej pory nie mogę jej przełknąć gotujemy marchewkę, kilka sztuk, pociętych w jakies w grubsze kawałki, do tego kawałek pietruszki pora, wrzucamy kostki rosołowe doprawiamy miksujemy blenderem i jemy :) zupka jest pyszna, lekko słodka, naparwde polecam, poza tym jest banalnie prosta

Gość ale niektórzy robia błąd
ograniczając sie tu do 2 osiłków dziennie. lepiej żreć 10 razy dziennie ale mini. i ja osobiście wyłączyłabym wędliny, a już na pewno łączenie ich z węglowodanami.

ja jem 3 mini posiłki, jak się bardziej postram to 4 ;)

Ciezko trafic z dieta. Ja np nie potrafie odrzucic miesa. Moj organizm sie domaga jak dluzszy czas nie dostanie. Diet jest tak duzo ze nie wiadomo na co sie zdecydowac... Kazdy probuje na swoj sposob jak cos sie sprawdza to ludzie sie tego trzymaja. Ja np nie moge miec radykalnej diety bo dlugo w ograniczenich nie wytrzymam a boje sie efektu jojo... Jedzenie kilka razy dziennie (moze sie to wydawac dziwne) jak dla mnie nie jest prosta sprawa. Nauczona jestem jesc rzadko i ciezko sie przestawic. Nawet orzypomnienia w telefonie nie pomagaja

Gość Eviolet 25
Hey! Dolaczam. Sie do was od jutra . Ja waze 64 kg ii mierze 161 cm.. To pa pa jutro se odezwe.

aparatko, też wole rzadziej i to na co mam ochotę, probowalam róznych diet i niestety coś narzucone z góry nigdy mi nie wychodziło. dlatego wole iść własną metodą i to samo proponuje reszcie, żadne SB, montignaki, diety gacy, kapusciane, kopenhaskie nigdy nie zdaly u mnie egzaminu. @ eviolet, to czekamy rano na meldunek :)

Wczoraj popelnilam zbrodnie... Zjadlam pol czekolady. Ale dzis sie okazalo ze nie byla to moja wina ;) dostalam @ kilka dni wczesniej a zawsze przed musze zjesc cos slodkiego. Probowalam nad tym panowac ale nie moge. Jak specjalnie wyczyscilam dom ze slodkosci to potrafilam podjadac slodkie kakao na sucho. Przybylo pol kg ale licze ze za pare dni zrzuce bez problemu

te pól kilo to nie przez czekolade, chyba, że ważyła pół kilo, to przez @ :) okres minie, pół kilo zniknie, nie waż się do poniedziałku lub do dnia który sobie wyznaczyłaś. a czekolada to nie zbrodnia, sama lubie i też muszę przed okresem coś słodkiego podjeść, a kakao na sucho wręcz uwielbiam ;p

Ja wiem ze przez @ ale grzesze slodkosciami przed ;) Nic nie poradze :) moj narzeczony nawet nie chce zebym chudla... Lubi moj biust ale jak schudnac wszedzie tylko nie w biuscie? ;)

A co do wazenia to robie to codziennie a nawet kilka razy dziennie :) jakos tak po prostu ;) lubie wiedziec ma bierzaco

kiedys też miałam taką manię ważenia, teraz od kilku miesięcy nie miałam wagi, bo chyba miałam małą obsesję i jakieś dwa tygodnie temu kupiłam nową i staram się ją omijać z daleka i ważyć się co kilka dni, zwłaszcza jak zjem więcej to nie wchodze na nią w ogóle :) jak dziś u was? ja zjadłam: 1.szklanka maślanki truskawkowej 2. 2 miski kremu z kalafiorów i raczej to będzie na tyle, chociaż mam ochote na coś słodkiego

Chyba zaczne pisac od jutra co jadlam :) jutro fryzjer :) 4 raz w zyciu heh ;) ciekawa jestem co z tego wyjdzie. To ma byc motywacja do odchudzania... Ze ladniej wygladam i warto schudnac... Trzymajcie kciuki zebym nie musiala chodzic caly czas w czapce ;) dobranoc :)

zapisywanie jest motywujące :) musisz mnieć w takim razie dluuuugie włosy :) opowiedz co to za nowa fryzura. dobranoc i do jutra!

Od 3 godzin siedze u fryzjera... Teraz czekam z odzywka na wlosach... Boje sie efektu :) i do tego nic dzis nie jadlam... Oszukuje sie guma do zucia...

zmiana koloru :D? czekam na relacje, ja też póki co tylko trochę maślanki i umieram z głodu, dziś obiad będzie wcześniej ;)

Troche slonca we wlosach ;) podoba mie sie :) cieniowanie i od razu czuc ulge. Ja do tej pory kilka chrupek sniadaniowych (kuleczek) i to wszystko. Od 9 do 13:30 u fryzjera. Z czasem to jakas masakra... Ale dalam rade ;) czekam na obiad :)

też chce słońce we włosach, ewentualnie samo słońce, straszna dziś pogoda, dużo śniegu, temperatura na plusie i już czuje jaka będzie chlapa lub co gorsze lód na chodnikach.. aparatko ile masz lat ?

heloo malo pisze bo ciagle szukam pracy... eh i z nerwow ciagle bym jadla slodkie. dzisiaj zjadlam miske platkow sniadaniowych, na obiad 4 male paszteciki z grzybami i kubek rosolu do popicia, mysle nad deserem a na kolacje jogurt chyba

sara ja bym deser odpuściłą, deser na diecie nie brzmi dobrze :D może lepiej jakiś owoc?

Rocznik 92. Znaczy 18 + 2 lata doscwiadczenia ;) fajne mi te wlosy zrobila od razu lepsze samopoczucie ;) musze sie w koncu zmotywowac tak na maxa... W koncu slub niedlugo...

ja mam 18 + 6 lat doświadczenia :D ja na poprawę humoru kupuje sobie zazwyczaj buty, bo włosów boje się zmieniać, zawsze miałam ciemne, chociaż ciągnie mnie do jasnych, może na wiosne zrealizuje ten plan :) macie już datę? :)

tą wiosne za kilka miesięcy? bo ja bym się nie odwazyła w tak krótkim czasie planować ślubu :D

Zaczelismy krecic 3lata temu a tak na powaznie jestesmy razem od prawie roku... 6stycznia bedzie rowny rok :)

wow, to szybko ten ślub planujecie, ja mam staż prawie 2letni, a ślub planujemy dopiero za jakieś 1,5 roku. wychodzę z załozenia, że nie ma się co śpieszyc :)

dziś miałam małego głoda ;) 1. pół szklanki maślanki, danio waniliowe 2. miska kremu z kalafiorów 2. kilka plastrów wędliny, 2 serki topione trójkąciki 3. jeden paluszek twix 4. sok "pysio" jutro pominę punkt 2 i 3 :) dobranoc :*