Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Limonka123

Siemię Lniane a śluz

Polecane posty

Gość Limonka123

Czy któraś z was piła siemię lniane? I zasadnicze pytanie czy którejś pomogło to na śluz tzn ilość i jakość ?

Gość Limonka123
wypowie się ktoś?

Gość Limonka123
szkoda bo kurcze słyszałam że len może pomóc no nic nie pozostaję mi nic innego jak tylko wypróbować na sobie :)

Gość Limonka123
?????

Gość An65734
Mało kto zna się na walorach roślin, nasion itp, dlatego nikt nie odpowiada :) Siemie lniane ma super właściwości, nie tylko względem tego, co co pytasz. Świeżo zmielone siemie lniane jak i olej lniany mają mnóstwo omega3 - i nie tylko :) Nie zaszkodzi, gdy bedziesz je piła, może tylko pomóc :)

Gość An65734
Mało kto zna się na walorach roślin, nasion itp, dlatego nikt nie odpowiada :) Siemie lniane ma super właściwości, nie tylko względem tego, co co pytasz. Świeżo zmielone siemie lniane jak i olej lniany mają mnóstwo omega3 - i nie tylko :) Nie zaszkodzi, gdy bedziesz je piła, może tylko pomóc :)

Gość Limonka123
oj już myślałam że ktoś odpisała ale widzę że to był tylko pomyłka tematu :(

Gość An65734
A mnie na śluz pomogł wiesiołek (zażywałam oeparol przed owulacją). Ale opeparol natychmiast po owulacji odstaw, bo ma działanie wczesnoporonne. Siemię lniane polecam także przez całą ciążę, zwłaszcza w ostatnim trymestrze - ze względu na jego odżywcze właściwości. powodzenia :)

Gość Limonka123
An65734 bardzo dziękuję że odpisałaś zaczęłam właśnie pić siemię lniane czekam na efekty ale skoro mówisz że jest takie zdrowe to na pewno będę je pić :)

Gość Limonka123
An65734 dzięki za informacje nie wiedziałam że ma działanie wczesnoporonne a także go stosuję tak więc zaraz po owulacji go odstawię :)

Gość Limonka123
oeparol zażywałam także w zeszłym cyklu ale nie zauważyłam znacznej poprawy może w tym cyklu będzie lepiej :)