Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość veliena

Szybkie odchudzanie

Polecane posty

Gość veliena

Więc z góry zapowiadam, komu się nie podoba niech nie komentuje bo to jest bez sensowne, ale potrzebuje porady. Odchudzanie poprzez przeczyszczenie, zakupiłam dzisiaj takie tabletki jak bisacodyl vp. Nie potrzebuje żadnej krytyki na ten temat. Chcę po prostu jak najszybciej schudnąć, minimum 5 kg, by czuć się lepiej, bo niestety ostatnimi czasy patrząc na siebie mam ochote się załamać i nigdzie nie wychodzić najlepiej z domu. Co mam jesć i co jeszcze zrobić by wzmocnić efekt. Oraz jak stosować te tabletki ? Proszę o pilną i szybką pomoc :(

Gość blada twarz...
a te 5 kg chcesz zrzucić z jelit czy z sadła?

Gość veliena
No najlepiej z sadła, ale to wiem że tabletki całkowicie tego nie zlikwidują, dlatego już zakupiałam rower stacjonarny i zamierzam ćwiczyć do tego. Ale potrzebuje jeszcze jakiś prad typu diety i jak stosować te tabletki by działały .

Gość hahaaaahaahhahaa
ja nie moge :P)

Mnie w ciągu tygodnia poleciały 3 kg. Nie biorę nic na przeczyszczenie bo nie mam potrzeby, żadnych problemów z wypróżnieniami. Robie tak: rano jak wstaje wypijam wielką szklankę wody i tabletki linea detox dwie plus hydrominum jedną. Po tych lineach czuje się pełna. Koło 13 wypijam herbatkę odchudzającą ze słodzikiem, albo zwykłą z cytryną lub kilkoma mrozonymi malinami, albo zieloną, owocową, kawę bez mleka. Na co tam mam ochotę. Potem robie a6w i jeszcze około 30-40 minut innych ćwiczeń później rowerek minimum 30 ale dziś np 70 km, wczoraj 50. Zwiększam każdego dnia dystans i jeżdżę szybko na minimalnym obciażeniu, Koło 19 jem posiłek wczoraj to było 50 gram ryby na parze plus 1/3 paczki warzyw na parze polanych octem jabłkowym, dziś będzie dużo warzyw na parze i jajko w koszulce plus ocet jabłkowy. Koło 22 wypijam pół szklanki świeżego soku owocowego z grejpfruta lub ananasa i jeszcze jedną szklankę wody. No i spanie, albo inne rzeczy to już zalezy od upodobań. No i zleciały 3 kg, Nie jestem pewna czy to do końca mądrę, na dłuższą metę pewnie nie ale planuje tak tylko do końca listopada a potem warzywno owocowa i więcej kcal zjadać. Chce bardzo to 55, szybko, a potem może być wolniej. Tak czy siak wydaje mi się to mądrzejsze niż proszki przeczyszczające.

Gość to ty -
nic nie jesz caly dzien?

Gość hahaha bisacodyl
to nie środek odchudzający. i radzę Ci nie przedawkuj go! jak kiedys wzielam go za duzo to myslalam ze schodze z tego świata

Gość veliena
Za dużo , czyli w jakich ilościach ty brałaś, bym wiedziala żeby nie przesadzić, bo też nie chodzi mi o to, po prostu w krótce mam ważną uroczystość i chciałabym dobrze wyglądać i potrzeba mi szybkiego przeczyszczenia i pozbycie sie kilogramów ,

Gość zazeaaa
za ile dni masz ta urocztstosc

Gość veliena
Za 2 tygodnie, jest to ślub, a ja jestem świadkową i zalezy mi by się dobrze pokazać, ze wzgledu na to że bym chciała zwrócić na siebie czyjąś uwage, a tak poza tym, by sama się lepiej poczuć, bo mam naprawde wielka słabość do słodyczy :(

Gość zazeaaa
zrob sobie 13 dniowa i ci kg zleca szybko

Gość veliena
Niestety, nie mam czasu na takie kombinacje , jestem naprawde zapracowana i nie mam czasu, na robienie przysmaków z tej diety, już keidyś ją stosowałam niestety nie dało takich skutkow jakich chciałam . To jest moje ostatnie wyjście i naprawdę bym chciała aby ktoś mi poradził jak mam stosować te tabletki i jak wzmocnić efekty czmyś jeszcze :(

Gość zazeaaa
na kopenhaskiej nie ma zadnych przysmakow :P)

Gość veliena
Nie, chodzi mi o to ,ale jakie tatary, ryby których nie cierpie, raz byłam na tej diecie i żaluje bo męczyłam się tylko a slutki były naprawdę nie wielkie. Dlatego sięgam po drastyczniejsze środki i prosze o porade kogoś w tej sprawie. :)

Gość ewaabra
W skład pakietu wchodzą: --50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym --i- Michel Montignac twórca nowej filozofii żywienia, od ponad 20 lat dowodzi, że wybór produktów, jakie spożywamy, jest decydujący dla naszego zdrowia. Niewielka zmiana obyczajów żywieniowych pomoże nie tylko pozbyć się nadmiaru kilogramów ale również zapobiega chorobom metabolicznym: cukrzycy typu 2 oraz schorzeniom serca i układu krążenia. 50 przystawek o niskim indeksie glikemicznym to jedna z czterech książek serii "Przepisy Montignaca", które pozwalają praktycznie zastosować zasady naukowo udokumentowanej Metody Montignac. Książki te są przeznaczone dla tych wszystkich, którzy troszcząc się o swoje zdrowie, pragną delektować się spożywaniem posiłków zdrowych, smacznych i jednocześnie wykwintnych. Przepisy w nich zawarte są inspirowane kuchnią śródziemnomorską, uznaną za najzdrowszą na świecie. Przystawki według tych przepisów wykonuje sie szybko, tak więc z ich przyrządzeniem poradzi sobie każdy, nawet początkujący adept sztuki kulinarnej. --50 dań mięsnych o niskim indeksie glikemicznym -#u- To już 25 lat, odkąd Michel Montignac jako pierwszy na świecie zaproponował użycie koncepcji indeksu glikemicznego w odchudzaniu. Jego idea znana pod nazwą Metoda Montignac jest nadal nadzwyczaj aktualna, a zalecenia w niej zawarte zostały potwierdzone naukowo w tysiącach publikacji medycznych.Szczególnie zalecana jest przez diabetologów jako zapobieganie i leczenie cukrzycy typu 2 oraz kardiologów u osób o podwyższonym ryzyku arteriosklerozy.Michel Montignac zapoczątkował nową erę żywienia. Dzieło to kontynuuje dziś Jego małżonka, która jest również współautorką przepisów prezentowanych w tej książce. Wszystkie proponowane przepisy charakteryzują się niskim indeksem glikemicznym, a dania z nich przygotowane sa pyszne i dają na długo uczucie sytości, przy jednoczesnej normalizacji przemiany materii. W konsekwencji spożywanie tych potraw obniża wagę ciała(FazaI) lub ją stabilizuje (Faza II), co poprawia samopoczucie i jest dobrodziejstwem dla zdrowia. Metoda Montignac od ćwierćwiecza przywraca zdrowie i radość życia milionom ludzi na całym świecie! tu: http://allegro.pl/listing/user.php/run?category=91062&us_id=26079086 za: Cena rynkowa: 72,00 zł NASZA CENA: 49,89 zł :) zapraszam

Gość veliena
Kochani bardzo mi miło, ale proszę zupełnie o co innego, a nie o diety :(