Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

natalka013

Zaczne od tego iz od poltora roku z corka w UK. Pracuje jak tylko przyjechalam.

Polecane posty

"ytuityuityui Ty chyba chcesz za wszelka cene udowodnic nam tu wszystkim ,ze iq moze byc ujemne--" xxxxx myslam, ze to forum i kazdy wypowieda sie indywidualnie a nie ze to grupa My/Wy;-)))) ale masz racje w kupie niektorym razniej;-) xxxxxx ytuityuityui i zaraz dostane szybka opowiedz nie na temat JAK ZWYKLE" xxxxx oj, nie wiedzilam, ze zcekasz w napieciu;/ nastepnym razem pospiesze sie z odp;-) i masz racje - z tym "jak zwykle" - na tym polega l;uzna konwersacja ze ludzie odpowiadaja gdy ktos do nich/o nich mowi;-) xxxx mammusia Że wam się chce tak wklej i kopiuj xxxxx to ulatwia odnoszenie sie do poszczegolnych fragmentow;-) as easy as it is;-)

Gość ytuityuityui
buhahaha :D niekotrzy wyzej sraja niz dupe maja :P

Gość Najbrzydsze sa golfy
Wlasnie,ty sie odnosisz do fragmentu a nie do wypowiedzi jako calosci. Jak z kims rozmawiasz tez non stop lapiesz za slowka?

Piszesz, że masz męża, czy jesteś po rozwodzie? Gdzie mąż mieszka w Anglii czy w Polsce?(przypadkiem nie odpisuj na te pytania na forum, bo to może Ci tylko zaszkodzić)Jeśli jesteście dalej małżeństwem i zgłosiłaś, że masz lub miałaś męża, to mają prawo Ci nie przyznać, gdyż zachodzi prawdopodobieństwo, że ojciec dziecka, pobiera wymieniane benefity, w kraju w którym mieszka.W tym przypadku musiałabyś być poinformowana, przez urząd, że występuje z zapytaniem do odpowiedniej komórki w kraju w którym on mieszka. Niestety będzie Ci bardzo ciężko uzyskać jakiekolwiek benefity, gdyż w tym roku, pas bardzo mocno się zacieśnił, a od przyszłego roku podatkowego, prawie wszystkie benefity, mają zostać zastąpione jednym super benefitem. Jedyne wyjście jakie jest, to walczyć o swoje i się nie poddawać, bo już nawet z anglikami doszłam do wniosku , że obecnie, każde podanie musi być przynajmniej dwukrotnie odrzucone, zanim zostanie rozpatrzone pozytywnie. To jest tez powód, dlaczego Native uważają, że kradniemy im pracę, bo ich,, pracą ,, jest życie na benefitach ( rzad już sam stwierdził, ze mają problem, gdyż są już domy w Anglii w których trzy pokolenia, nie zbrukały się, żadną normalną pracą.Życzę powodzenia w walce o swoje i głowa do góry.

Ror ze tobie dziewczyno sie tak chce wysiadywac na kafeterii I komentowac kazdego kto cokolwiek napisze. Zal mi cie coraz bardziej... Jak to sie mowi (narusz g**** a smierdzi) lwpszego okreslenia na twoj temat nie widze;)

Gość knidiaxiasxs
ja pier.... i miej tu chłopie taką ror za żone .Będzie kłapać dziobem 3 dni na jeden temt .ja się dopier... tematu nie odpuści. Ror lecz się bo Ty masz bardzo poważne problemy z postrzeganiem świata i relacjami miedzy ludzkimi. i to mówie zupełnie serio.

Gość aqu-qu
ROR innym - w tym mi - wtyka, że opinie są nieistotne. A sama takie elaboraty tworzy w nadziei złudnej, że jej opinie cokolwiek znaczą. Znaczą tyle samo, co innych, czyli niewiele lub zgoła nic. Ale stara się dziewczyna, doceńmy to ;) nie każdy nie ma życia w realu i może tyle na kafe się produkować :) so, please, go on

Gość ej tam ej tam
jak popatrze co pisze si-xa,to juz ror wole -przyznaje bez bicia.Chociaz cytowania za duzo...

Gość stasiuczka
Moge ci pomoc skad jestes ja West Midlands

Gość Lucjusz26
Do ROR Mam do Ciebie prosbe, czy moglabys konczyc co druga swoja wypowiedz "As stupid as it is!!!" naprawde to pomoze czytelnikowi nabrac odpowiedniego dystansu do tego co piszesz :-) Pozdrawiam

Gość ror ma manke
I juz

Gość stasiuczka
Do revenue musisz wyslac list wyjasniajacy ze to jest twoj brat

Wyslalam list z naszymi dowodami osobistymi... Na drugie dzien zadzwonilam I powiedzieli ze to nie jest dowod. Nadesle nasze akty urodzenia odwolaniem.